Jóval sikeresebb elődjénél a Galaxy S21

2021.02.10| SamMobile

A Samsung Galaxy S21 korai értékesítése 30%-kal nőtt az elődhöz képest hazájában.

A gyártó érdekes számokat prezentált a Galaxy S21 dél-koreai értékesítésével kapcsolatban a piaci elérhetőség első hetében. A zászlóshajó-sorozat nagy sikert aratott és kiderült, hogy a 2020-as modellekhez képest sokkal pozitívabb visszhangot váltott ki az ügyfélkörből.

A Samsung szerint a piacra kerülés első 11 napjában (január 29. - február 8.) regisztrált belföldi Galaxy S21 értékesítés 30%-kal nőtt a nagyjából az egy évvel ezelőtti Galaxy S20 szériához képest. Ezek az eredmények tükrözik a dél-koreai korábbi előrendelési adatokat, amelyek szintén magasabbak voltak az előző évhez képest.

Az előrendelési statisztikák más piacokon, például az Egyesült Királyságban azt sugallják, hogy a Galaxy S21 Ultra volt a legkeresettebb modell a sorozat boltok polcain történő megjelenése előtt. Ami az előrendelés utáni hazai értékesítést illeti, az alap Galaxy S21 modell vitte a prímet.

Jóval sikeresebb elődjénél a Galaxy S21

A Samsung állítása szerint az eddigi, Dél-Koreában regisztrált Galaxy S21 eladások 40%-át fedezte az alapmodell. A Galaxy S21 Ultra volt a második legsikeresebb változat, 36%-os részesedéssel. A fennmaradó 24%-ot a Galaxy S21+ fedezte.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S21 sorozat Phantom felirattal ellátott színskála széles választékban jelent meg, beleértve a fekete, a szürke, a fehér, az ibolya, a rózsaszín és az ezüst színt is - nem számítva a korlátozott rendelkezésre álló árnyalatokat. A Galaxy S21 Ultra esetében a Phantom Black volt a legnépszerűbb választás a dél-koreai ügyfelek körében.

Eközben a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ vásárlók a Phantom Violet szín opciót választották. Bár a Samsung nem árult el százalékokat, a vállalat azt állítja, hogy a legtöbb vásárló a Phantom Violet-t választotta.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei