Jóval sikeresebb elődjénél a Galaxy S21

2021.02.10| SamMobile

A Samsung Galaxy S21 korai értékesítése 30%-kal nőtt az elődhöz képest hazájában.

A gyártó érdekes számokat prezentált a Galaxy S21 dél-koreai értékesítésével kapcsolatban a piaci elérhetőség első hetében. A zászlóshajó-sorozat nagy sikert aratott és kiderült, hogy a 2020-as modellekhez képest sokkal pozitívabb visszhangot váltott ki az ügyfélkörből.

A Samsung szerint a piacra kerülés első 11 napjában (január 29. - február 8.) regisztrált belföldi Galaxy S21 értékesítés 30%-kal nőtt a nagyjából az egy évvel ezelőtti Galaxy S20 szériához képest. Ezek az eredmények tükrözik a dél-koreai korábbi előrendelési adatokat, amelyek szintén magasabbak voltak az előző évhez képest.

Az előrendelési statisztikák más piacokon, például az Egyesült Királyságban azt sugallják, hogy a Galaxy S21 Ultra volt a legkeresettebb modell a sorozat boltok polcain történő megjelenése előtt. Ami az előrendelés utáni hazai értékesítést illeti, az alap Galaxy S21 modell vitte a prímet.

Jóval sikeresebb elődjénél a Galaxy S21

A Samsung állítása szerint az eddigi, Dél-Koreában regisztrált Galaxy S21 eladások 40%-át fedezte az alapmodell. A Galaxy S21 Ultra volt a második legsikeresebb változat, 36%-os részesedéssel. A fennmaradó 24%-ot a Galaxy S21+ fedezte.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A Galaxy S21 sorozat Phantom felirattal ellátott színskála széles választékban jelent meg, beleértve a fekete, a szürke, a fehér, az ibolya, a rózsaszín és az ezüst színt is - nem számítva a korlátozott rendelkezésre álló árnyalatokat. A Galaxy S21 Ultra esetében a Phantom Black volt a legnépszerűbb választás a dél-koreai ügyfelek körében.

Eközben a Galaxy S21 és a Galaxy S21+ vásárlók a Phantom Violet szín opciót választották. Bár a Samsung nem árult el százalékokat, a vállalat azt állítja, hogy a legtöbb vásárló a Phantom Violet-t választotta.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei