Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

2020.10.20| Xiaomi

Novemberben indul a Xiaomi új, prémium kategóriás Mi 10T szériájának értékesítése Magyarországon.

A Xiaomi hivatalos hazai márkaképviselete a közelmúltban jelentette be: hamarosan Magyarországra érkezik a világ negyedik legnagyobb okostelefon gyártójának új szériája, a Mi 10T. A család szeptember 30-án mutatkozott be Kínában. A márkaképviselet sajtótájékoztatóján a piacra kerülés időpontját is elárulták, ez 2020 november eleje. A Mi 10T széria különböző verziói elérhetőek lesznek valamennyi magyar kiskereskedelmi és operátori csatornán.

Az új Xiaomi modellek javasolt fogyasztói árai:

  • Mi 10T Pro (8GB+256GB) 219 900 Ft
  • Mi 10T (6GB+128GB) 164 900 Ft
  • Mi 10T Lite (6GB + 128GB) 129 900 Ft

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi 10T Pro

Azok, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező Mi 10T és Mi 10T Pro készülékeket, fél év extra-garanciát kapnak a kijelzőre (a Lite modellre ez a garancia nem vonatkozik). Ez azt jelenti, hogy a vásárlást követő hat hónapban a készülék tulajdonosa jogosult egy alkalommal ingyenes szervizt igénybe venni 2020 novemberétől, ha a készülék kijelzője valamilyen véletlen esemény miatt megsérül. A szerviz során amennyiben lehetséges, díjmentesen megjavítják vagy cserélik a kijelzőt. A kijelzőre vállalt extra garancia legkésőbb 2022. januárig érvényesíthető.

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi 10T

A Xiaomi a második negyedévben 123 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest és – 12 százalékos piaci részesedésével – a harmadik legnagyobb okostelefon márka lett Magyarországon. A cég márkaképviseletének megalakulása óta a készülékek forgalmazásában folyamatosan erősödik a hivatalos csatornák szerepe Magyarországon. A Xiaomi húzó termékei eddig a középkategóriát képviselő Redmi telefonok voltak, a Redmi Note 8T idén júliusban a legkelendőbb okostelefon volt Magyarországon, az értékesítési adatok szerint.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az okostelefonokkal egyidőben jelenik meg a hazai és a globális piacon a Mi Watch is. Az 1,39 colos, fényes AMOLED panelen, a készülék oldalán található dedikált sportgombot megnyomva férhetünk hozzá a 117 különféle edzésmódhoz. Azért, hogy nyomon követhesse a felhasználója egészségi állapotának változását, a Mi Watch hat különböző szenzorral és beépített GPS jeladóval rendelkezik, amelyek a szerveztünk legfontosabb folyamatait és a külső környezetet figyelik, például mérik a vér oxigénszintjét és a légnyomást.

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi Watch 2020

A Mi Watch nagyon könnyű és tartós, vagyis minden szempontból megfelel a mindennapi használat követelményeinek. Már két órányi töltés után is kiemelkedő, 16 napos üzemidőt biztosít. Mindezeken túl, a Mi Watch-nak számos egyéb funkciója is van, például több mint 100 órakép közül lehet választani, képes a kamerát távolról vezérelni, natív emoji karakterkezelést biztosít az értesítésekhez, és hanggal is vezérelhető. A Mi Watch javasolt fogyasztói ára 40000 Ft körül várható és rövidesen forgalomba kerül.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei