Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

2020.10.20| Xiaomi

Novemberben indul a Xiaomi új, prémium kategóriás Mi 10T szériájának értékesítése Magyarországon.

A Xiaomi hivatalos hazai márkaképviselete a közelmúltban jelentette be: hamarosan Magyarországra érkezik a világ negyedik legnagyobb okostelefon gyártójának új szériája, a Mi 10T. A család szeptember 30-án mutatkozott be Kínában. A márkaképviselet sajtótájékoztatóján a piacra kerülés időpontját is elárulták, ez 2020 november eleje. A Mi 10T széria különböző verziói elérhetőek lesznek valamennyi magyar kiskereskedelmi és operátori csatornán.

Az új Xiaomi modellek javasolt fogyasztói árai:

  • Mi 10T Pro (8GB+256GB) 219 900 Ft
  • Mi 10T (6GB+128GB) 164 900 Ft
  • Mi 10T Lite (6GB + 128GB) 129 900 Ft

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi 10T Pro

Azok, akik hivatalos magyarországi értékesítési csatornákon keresztül szerzik be a rendkívüli teljesítményű és kivételes képernyő frissítési rátával rendelkező Mi 10T és Mi 10T Pro készülékeket, fél év extra-garanciát kapnak a kijelzőre (a Lite modellre ez a garancia nem vonatkozik). Ez azt jelenti, hogy a vásárlást követő hat hónapban a készülék tulajdonosa jogosult egy alkalommal ingyenes szervizt igénybe venni 2020 novemberétől, ha a készülék kijelzője valamilyen véletlen esemény miatt megsérül. A szerviz során amennyiben lehetséges, díjmentesen megjavítják vagy cserélik a kijelzőt. A kijelzőre vállalt extra garancia legkésőbb 2022. januárig érvényesíthető.

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi 10T

A Xiaomi a második negyedévben 123 százalékos növekedést ért el az előző év azonos időszakához képest és – 12 százalékos piaci részesedésével – a harmadik legnagyobb okostelefon márka lett Magyarországon. A cég márkaképviseletének megalakulása óta a készülékek forgalmazásában folyamatosan erősödik a hivatalos csatornák szerepe Magyarországon. A Xiaomi húzó termékei eddig a középkategóriát képviselő Redmi telefonok voltak, a Redmi Note 8T idén júliusban a legkelendőbb okostelefon volt Magyarországon, az értékesítési adatok szerint.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az okostelefonokkal egyidőben jelenik meg a hazai és a globális piacon a Mi Watch is. Az 1,39 colos, fényes AMOLED panelen, a készülék oldalán található dedikált sportgombot megnyomva férhetünk hozzá a 117 különféle edzésmódhoz. Azért, hogy nyomon követhesse a felhasználója egészségi állapotának változását, a Mi Watch hat különböző szenzorral és beépített GPS jeladóval rendelkezik, amelyek a szerveztünk legfontosabb folyamatait és a külső környezetet figyelik, például mérik a vér oxigénszintjét és a légnyomást.

Itthon is kapható a Xiaomi Mi 10T széria

Xiaomi Mi Watch 2020

A Mi Watch nagyon könnyű és tartós, vagyis minden szempontból megfelel a mindennapi használat követelményeinek. Már két órányi töltés után is kiemelkedő, 16 napos üzemidőt biztosít. Mindezeken túl, a Mi Watch-nak számos egyéb funkciója is van, például több mint 100 órakép közül lehet választani, képes a kamerát távolról vezérelni, natív emoji karakterkezelést biztosít az értesítésekhez, és hanggal is vezérelhető. A Mi Watch javasolt fogyasztói ára 40000 Ft körül várható és rövidesen forgalomba kerül.

 

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei