Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

2023.06.06| Phone Arena
Címkék:

iPadOS 17


Az Apple tavaly dobta piacra az iPadOS 16-ot néhány nagyon izgalmas és régóta várt funkcióval, mint például a Stage Manager, a külső kijelző támogatása, a Display Zoom és persze az időjárás alkalmazás.

Kedden, a WWDC 2023 alkalmával végre megnézhettük, hogy mi következik a világ iPad-felhasználói számára az új iPadOS 17-tel.

Az újonnan bejelentett iPadOS 17 segítségével új módon szabhatod testre az iPadet, új interaktív widgeteket használhatsz, produktívabb lehetsz a PDF-ekkel, és az iPad nagy képernyőjét kihasználva nyomon követheted az egészségi állapotodat.

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

Interaktív widgetek

Az iPadOS idei egyik nagy változása az interaktív widgetek bevezetése. Ezeket mostantól hozzáadhatod az iPad kezdőképernyőjéhez, és nem csak fontos információkat tekinthetsz meg, hanem interakcióba is léphetsz velük közvetlenül a widgetből. 

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

A kezdőképernyőről például be- és kikapcsolhatod az intelligens lámpáidat, lejátszhatsz vagy keverhetsz dalokat a zenei widgeten keresztül, vagy élvezheted a kvízeket és egyéb kérdéseket.

Zárolási képernyő személyre szabása

A zárképernyő testreszabása az iPadOS 17 rendszerrel érkezik az iPadre. A háttérképet mostantól koppintással és nyomva tartással is megváltoztathatod, és egy egész sor nagyszerű lehetőség van, amelyek lenyűgözően néznek ki az iPad nagy képernyőjén. 

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

Ezenkívül widgeteket is hozzáadhatsz közvetlenül a zárolási képernyő bal oldalán, így anélkül is átpillanthatod a fontos információkat, hogy fel kellene oldanod a készüléket.

Élő tevékenységek

Az iPadOS 17 segítségével közvetlenül a zárolási képernyőn követheted nyomon a különböző tevékenységeket. Beállíthatsz például egy (vagy több) időzítőt, és nyomon követheted az időt, vagy láthatod, hogy halad az Uber-fuvarod.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

Egészség app iPadhez

Az iPadOS 17 rendszerrel az iPadre is megjelenik az Egészség alkalmazás, amely teljes mértékben kihasználja a nagy képernyő előnyeit, és több egészségügyi adatot és mérőszámot mutat. 

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

Az alkalmazás szinkronizálódik más eszközökkel, például az Apple Watch-oddal vagy az iPhone-oddal, és interaktív grafikonokat és más fontos információkat tekinthetsz meg az összes eszközödön.

PDF-változások

Változás van abban is, hogy az iPad az új iPadOS 17 rendszerrel hogyan tudja majd kezelni a PDF-eket. Nemcsak a Jegyzetekbe integrálódnak, és használhatsz megjegyzéseket, élő együttműködést, hogy együtt dolgozhass rajtuk a barátaiddal és a kollégáiddal, de az iPadOS 17 képes lesz automatikusan azonosítani a PDF-ek mezőit, és lehetővé teszi, hogy gyorsan kitöltsd őket.

Itt az iPadOS 17 Live Widgets és Health for iPad funkcióval

A Stage Managerben egyéb kisebb fejlesztések is vannak, a Freeform is új rajzeszközöket kap, új funkció a "follow along", amivel követheted a kedvenc alkotóidat. Az újonnan bejelentett iOS 17 funkciók közül néhány az iPadOS 17-ben is elérhető lesz, például az AirDrop lehetősége, ha hatótávolságon kívül vagyunk, FaceTime üzenetet hagyhatunk, Live Stickereket használhatunk az üzenetekben, térképeket tölthetünk le és használhatjuk offline, megidézhetjük Sirit azzal, hogy csak annyit mondunk, hogy "Siri", és javított szövegjóslást is élvezhetünk.

Mely iPadek támogatják majd az iPadOS 17-et?

A következő iPadek támogatni fogják az iPadOS 17-et, amely nagy valószínűséggel idén ősszel jelenik meg:

  • iPad (6. generációs és újabb)
  • iPad mini (5. generációs és újabb)
  • iPad Air (3. generációs és újabb)
  • 12,9 hüvelykes iPad Pro (2. generációs és újabb)
  • 10,5 hüvelykes iPad Pro
  • 11 hüvelykes iPad Pro (1. generációs és újabb)

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei