Itt az iOS 14.5 béta 2 (videóval)

2021.02.18| 9to5Mac
Címkék:

iOS 14.5

,

beta 2


Tegnap az Apple kiadta az iOS 14.5 és iPadOS 14.5 második fejlesztői bétáját.

A kezdeti bétához hasonlóan ez a frissítés is rengeteg új kiegészítéssel érkezik, köztük új hangulatjelekkel és figyelemre méltó Zene app frissítéssel. Ebben a videóban az új iOS 14.5 béta 2 változásokkal és funkciókkal foglalkozunk. Mi újdonság az iOS 14.5 beta 2 és az iPadOS 14.5 beta 2 rendszerekben?

Az iOS 14.5 számos új praktikus művelettel rendelkezik a Parancsikonok alkalmazáshoz. Megjelent egy új „képernyőkép készítése” gyorsikon, amely nevéhez hűen képernyőképet készít, valamint egy új Tájolás zárolási művelet, amely bekapcsolásakor automatikusan rögzíti a készüléket Portré módban.

Itt az iOS 14.5 béta 2 (videóval)

Végül az új Hang-s és Adatmód az LTE és az 5G hálózati kapcsolatok konfigurálásához használható mind az elsődleges, mind a másodlagos SIM kártyákon. Érdekes lesz megnézni, hogyan használhatók kreatív módon ezek az új parancsikonok.

Ezek a műveletek természetesen csatlakoznak a kedvencem újdonságomhoz – a Háttérkép beállítása művelethez –, amelyet jelenleg használok, hogy dinamikusan hozzárendeljek háttérképet minden alkalommal, amikor töltök iPhone-t.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei