Itt az első Samsung Galaxy A21s teaser

2020.05.08| Phone Arena

A Samsung Galaxy A21s szivárgott promóciós videója a kamera két funkcióját mutatja be.

Januárban beszámoltunk a Samsung Galaxy A21 utódjáról, az A21s-ről, amely állítólag hamarosan piacra kerül, annak ellenére, hogy a telefont még be sem jelentették. A SamMobile jelentése szerint az okostelefon már megkapta a Bluetooth és a Wi-Fi tanúsítványokat, és átment az FCC-n, avagy a hatóságnál is járt engedélyeztetésen. Most van egy promóciós videó a kiszivárgott telefonról, amely érdekes információkat tartalmaz nekünk a kamera egyes funkcióiról.

Itt az első Samsung Galaxy A21s teaser

A színekben gazdag videó a következő két funkciót mutatja: AR Doodle és Live Video. Az első szórakoztató lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag lerajzolhassák magukat vagy más embereket. A kamera képes felismerni egy arcot, az AR doodle pedig követni fogja.

A második szolgáltatás egyszerű módot kínál a felhasználók számára videó közvetítéséhez olyan közösségi média platformokon, mint a Facebook, az Instagram és a YouTube. Ezenkívül a videó megerősíti a telefon nevét, a Samsung Galaxy A21s-t.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A közelgő középkategóriás telefon állítólag fekete, kék, piros és fehér színben lesz kapható. A pletykák szerint a Galaxy A21s Exynos 850 processzorral, 3 GB RAM-mal és 64 GB tárolóval érkezik. Úgy tűnik, hogy a modell a hátlapon négyes kamerával rendelkezik, amely fő szenzora 48MP, az ultraszéles lencse 8MP, a makró 2MP, míg az elülső kamera 13MP felbontású. Ezen túlmenően 5000 mAh akkumulátorról is szólnak a hírek.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei