Itt az Apple első bejelentett terméke

2020.10.13| GsmArena
Címkék:

apple homepod mini


November 16-tól elérhető 99 dollárért a HomePod Mini, ami beépített személyi asszisztenssel rendelkezik.

Az Apple első bemutatott terméke nem más volt, mint a HomePod Mini. Ez egy intelligens hangszóró, ami Siri integrációval rendelkezik. Siri a HomePod Mini-n keresztül megtudja különböztetni a háztartás minden tagjának a hangját, valamint hozzáférhet az iPhone-okon lévő alkalmazásokhoz, illetve képes az üzenetek olvasására és küldésére is. 

Itt az Apple első bejelentett terméke

Az Intercom lehetővé teszi a gyors üzenetek küldésének a lehetőségét a HomePod Miniről.  A hangszóró csak akkor jegyezi meg és tárolja el az emberi hangokat, ha a használó engedélyt ad rá. A személyes frissítések csak otthon érhetők el és minden titkosítva történik. A készülék háttérvilágítást kapott és a lejátszás, a szünet és a hangerő szabályozó gombok érintésérzékenyek lettek. Amikor Siri aktív akkor világít a készülék. A hangszóró teljes tartományú dinamikus meghajtóval rendelkezik.

Itt az Apple első bejelentett terméke

Egyszerre több HomePod Minit is lehet párosítani. Az Apple S5 chipje hajtja, ami lehetővé teszi az úgynevezett számítási hangokat, ami annyit jelent, hogy a hangszóró a lejátszottak alapján állítja be a hangerejét és a dinamikatartományát. A HomePod Mini fehér és szürke színben lesz megvásárolható 99 dollárért november 16-tól.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei