Itt a telefon, ami soha nem lehet a tied

2021.04.12| Phone Arena

Bemutatkozott a OnePlus Nord LE, amelyből tényleg csak egyetlen egy készült a világon.

A OnePlus Nord SE Special Edition-t állítólag törölték, de ez nem akadályozta meg a OnePlust abban, hogy létrehozzon egy másik okostelefont, amely a limitált kiadás jelentését egészen más szintre emeli.

A OnePlus Nord LE - a szó szoros értelmében „csak egy kiadás” rövidítése - alapvetően ugyanaz a telefon, mint az eredeti OnePlus Nord, de hátoldalán matt színátmenet látható, amely narancssárgától zöldig változik.

Itt a telefon, ami soha nem lehet a tied

Ahogy a neve is mutatja, csak egy egységet gyártanak belőle. A Nordhoz hasonlóan Qualcomm Snapdragon 765G lapkakészletet és 6,5 hüvelykes, 90Hz-es kijelzőt kap, valamint ugyanaz a négy kamerás összeállítás kerül a hátlapra, ahogy a 4115 mAh-s akkumulátort is 30W-tal tudja tölteni, akárcsak a „sima” Nord.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

OnePlus Nord (@oneplus.nord) által megosztott bejegyzés

A OnePlus nem erősítette meg a RAM vagy tárhely méretét, de minimum 8/128 GB-os konfigurációra számítunk, legfeljebb 12/256 G-tal. Remélhetőleg a OnePlus nagylelkű volt és az utóbbit választotta. Mivel a bolygón valaha csak egy OnePlus Nord LE egység lesz, a OnePlus úgy döntött, hogy az eszköz értékesítése helyett egy giveawayt indít az Instagram oldalán. Ha indulna a különleges telefonért, mindössze követni kell a @onePlus.nord oldalt Instagramon, majd posztolni a saját mobilról #SwitchToNord hashtaggel és leírni, miért szeretne erre váltani.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei