iPhone tok, amitõl dual SIM-es androidos telefon lesz belõle

2016.07.21| GSM Arena

A Mesuit egy különleges iPhone tok, amelyben nem csak beépített akkumulátor található, de még Android rendszerûvé varázsolja a telefont.

A Mesuit elérhetõ Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, valamint a 6s és 6s Plus modellekhez. Alapvetõen ez nem más mint egy tokba rejtett, 1700 mAh-s vagy 2500 mAh-s külsõ akkumulátor, azonban tud mást is. A trükk az, hogy ez önmagában is egy teljesértékûen használható mobil SIM kártyával és Android operációs rendszerrel, melyen a Mesuit OS 1.0 található. Ez utóbbi az Apus Launcheren alapul és elérhetõvé teszi Android appok letöltését. Más koncepcióktól eltérõen a Mesuit a bele tett iPhone kijelzõjén keresztül mûködik ahelyett, hogy egy másik kijelzõt rejtettek volna valahova, a csatlakozást Lightning port és egy külön letölthetõ app segíti.

iPhone tok, amitõl dual SIM-es androidos telefon lesz belõle

Ez már önmagában sem hangzik rosszul, ám ezen kívül választható 32/64/128 gigabájtos tárhelyû verzió belõle, amely tárhely használható az iOS rendszer számára is! A kisebb méretû Mesuit 150 dollárba kerül, a nagyobb pedig 165 dollárba. A dolog pikantériája, hogy a cég bejelentette, már dolgozik iOS tokon androidos telefonokhoz és akár már jövõre be is mutathatják.

iPhone tok, amitõl dual SIM-es androidos telefon lesz belõle

iPhone tok, amitõl dual SIM-es androidos telefon lesz belõleA cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei