iPhone 6

iPhone 6 a Tesco Mobile-nál

2014.11.11

Az Apple legújabb termékének sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók.

Az Apple legújabb termékének sikeres fogadtatását jelzi, hogy a hazai szolgáltatóknál jellemzően csak előrendeléssel juthatnak vágyott új telefonjukhoz az iOS rajongók. A Tesco Mobile azonnali megoldást kínál: a virtuális szolgáltató kínálatában az iPhone 6 már megtalálható a nagyobb Tesco áruházak polcain. November elejétől a magyarországi fogyasztók számára is elérhető az Apple legújabb modellje, az iPhone 6, így az ország valódi Apple lázban ég. Az Apple iPhone 6 készülékek egyelőre ritkák, mint a fehér holló, hiszen a termék népszerűségének köszönhetően hamar elkapkodják őket. A különleges telefon iránti érdeklődésre építve a Tesco Mobile kínálatában is elérhető az iPhone 6 alapmodellje, feltöltőkártyás konstrukcióban.

Az idei iPhone több szempontból is szakít az Apple-hagyományokkal. A készülék jóval nagyobb méretű elődeinél: az iPhone 6 4,7 kijelzővel kapható. A méretbeli változás mellé a termék vadonatúj formatervet is kapott, valamint a nagyobb házba az eddigi iPhone-okat nagyságrendekkel túlszárnyaló akkumulátor is helyet kapott, így az iPhone 6 akár két napot is kibír egyetlen feltöltéssel.

iPhone 6 a Tesco Mobile-nál

A Tesco Mobile polcain az iPhone 6 4,7 hüvelykes kijelzővel, 16 GB-os memóriával, Apple garanciával vásárolható meg, összesen 69 Tesco hipermarketben, korlátozott mennyiségben. A készülék ára 2000 forintos lebeszélhetőséggel 219.990 Ft. A Tesco Mobile téli akciójában azonnali egyenlegfeltöltés esetén további kedvezmény érhető el: 20.000 ft feltöltése esetén az iPhone 6 készülék ára csak 211.990 Ft. A készülék megvásárlása esetén is érvényesek a Tesco Clubcard lojalitás program kedvezményei, így az iPhone 6 vásárlók például 219 belföldi INGYEN percre is jogosultak a vásárlást követő hónapban.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Árukereső
Apple iPhone XS 64GB
Apple iPhone XS 64GB
i-Shop Webáruház 206 580 Ft
Planet GSM webshop 207 990 Ft
Telepartner 208 000 Ft
Xiaomi Mi 9T 64GB
Xiaomi Mi 9T 64GB
MobilEx Webáruház 89 590 Ft
EUmobil 92 790 Ft
GsmPalota 94 956 Ft
Apple iPhone 8 Plus 64GB
Apple iPhone 8 Plus 64GB
Telefoncenter Webáruház 178 500 Ft
i-Shop Webáruház 178 860 Ft
Mobil nagyker 185 900 Ft


új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

A járványhelyzet mennyiben változtatta meg a mobil vásárlási terveidet?


Különben sem terveztem telefonvásárlást
Terveztem új telefon vásárlást, de elhalasztottam hosszabb idõre
Terveztem új telefon vásárlást. Ahogy véget ér a kijárási korlátozás, megveszem az új telefonomat
A járvány nem befolyásolt. Vettem/veszek új telefontKorábbi szavazások eredményei