iPad Air: megújulva és jobb, mint valaha - egy friss infó szerint

2024.04.19| 9to5Mac

Felkészültél? Az új iPad Air érkezésére még ugyan várni kell, de vélhetően számos újítást hoz a kijelzőtechnológiában és az esztétikában, így még élvezetesebbé téve a felhasználást.

Ross Young, a DSCC egyik vezetője izgalmas hírekkel szolgál az Apple rajongóinak, különösen azoknak, akik a nagyobb kijelzős iPad Air modellt várják. A legújabb információk szerint az új iPad Air ugyanazt a kijelzőtechnológiát fogja használni, mint a jelenlegi 12,9 hüvelykes iPad Pro.

Ez a technológia nem más, mint a MiniLED, amelyet az Apple már alkalmaz az iPad Pro és a MacBook Pro eszközeiben. A MiniLED kijelzők előnyei közé tartozik az alacsonyabb energiafogyasztás és a megnövelt kontrasztarány. Ez utóbbi különösen fontos a videónézés során, mivel a MiniLED kijelzők közelebb állnak az OLED-panelek minőségéhez, anélkül, hogy azok ár- és fényerő kompromisszumaival kellene számolni.

iPad Air: megújulva és jobb, mint valaha - egy friss infó szerint

Az OLED technológia egyébként az iPad Pro sorozatban is felbukkanhat idén. Az Apple már használja ezt a technológiát az iPhone és az Apple Watch eszközeinél. Ami a 12,9 hüvelykes iPad Air-t illeti, ez a modell elsősorban médiafogyasztási eszközként jelenik majd meg. Az Apple várhatóan májusban fogja bemutatni az új iPadeket.

Az Apple kezdetek óta vonzza a különböző pletykákat, mivel a készülékeiknek hatalmas a rajongótábora. A MiniLED kijelző nem az egyetlen újítás, amelyet az Apple tervez az informátor szerint a 12,9 hüvelykes iPad Air-be. A pletykák szerint a készülék előlapi kamerával is rendelkezni fog, és az újratervezett hátsó kamerakialakítás is az egyik frissítés lesz.

Az Apple folyamatosan fejleszti és újítja termékeit, hogy még magasabb színvonalú élményt nyújtsanak a felhasználóknak - ha igazak a mostani állítások. Az új iPad Air és az esetleges új iPad Pro modellek váratlan újításokkal és funkciókkal készülnek, amelyek csak fokozzák az érdeklődést az Apple termékek iránt. Egy biztos, a májusi bejelentésig, még számtalan teória és állítás fog napvilágra kerülni - viszont a biztosra, az eseményig azonban várhatunk.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei