Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

2023.12.05
Címkék:

A PDF széles körben elismert, mint az egyik legnépszerűbb dokumentumformátum a munkához és a tanuláshoz.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Erős biztonsága és könnyű tárolása arra késztette a felhasználókat, hogy jelentős adatokat tároljanak PDF-ekben, ami sok oldalas fájlokat eredményezett. A PDF több dokumentumra való felosztása elengedhetetlenné vált a használhatóság szempontjából.

Míg az Adobe Acrobat DC jól ismert eszköz, költsége sok felhasználót elriaszt. Ebben a bejegyzésben négy módszert osztunk meg,  amelyek az SwifDoo PDF  , a Google Chrome és az Preview alkalmazás segítségével hatékonyan osztják fel a PDF-eket. Kiválaszthatja a helyzetének leginkább megfelelő módszert. Ezenkívül lépésről lépésre oktatóvideót kínálunk a megértés javítása érdekében.

 

Hogyan oszthatunk fel egy PDF-et több PDF-re online a SwifDoo PDF segítségével

 

A SwiftDoo PDF egy olyan PDF-eszköz, amely több funkciót integrál pl a PDF-felosztás, a PDF-egyesítés, a PDF-konvertálás, a PDF-szerkesztés, a PDF-hipertömörítés stb. És óriási kompatibilitásával támogathatja a  Windows rendszert.

Az SwifDoo PDF egyik kiemelkedő funkciójaként a PDF-felosztó  eszköz segítségével könnyedén feloszthatja a PDF-et több PDF-re egyetlen lépésben, vízjel, regisztráció és fájlkorlátozások nélkül.

Íme az egyszerű 3 lépés, amelyet követni kell:

1 lépés. PDF feltöltése SwifDoo PDF-be

Nyissa meg az SwifDoo PDF  asztalt  a számítógépén, és töltse fel vagy húzza át a PDF fájlokat.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

2 lépés. Bemeneti oldaltartomány a SwifDoo PDF-ben

Írja be az exportálni kívánt oldaltartományt a mezőbe. Ha több fájlt kell exportálnia, adjon meg több oldaltartományt új fájlok hozzáadásával elválasztva, majd nyomja meg a "Start" gombot.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

3 lépés. Új PDF-ek mentése a SwifDoo PDF-ből

Néhány másodperc alatt a felosztás sikeresen befejeződik. Kattintson a kék letöltés gombra, most mentheti PDF-fájljait a kimeneti mappába.

Amikor megváltoztatja a fájl mentési útvonalát, ne felejtse el átnevezni ezeket a dokumentumokat, ami segíthet jobban megkülönböztetni ezeket a különböző PDF-fájlokat.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

 

PDF-fájl felosztása két PDF-re a Chrome segítségével

Ma már szinte minden webböngésző rendelkezik PDF-olvasóval. A számítógépről letöltött böngészővel megnyithatja a PDF-et olvasásra. Ugyanakkor ez a funkció lehetővé teszi a böngésző számára, hogy segítsen a PDF két PDF-re történő felosztásában. A részletes lépések az alábbiakban láthatók.

1 lépés. PDF megnyitása a Chrome-mal

Húzza át a PDF-fájlt az új böngészőablakba (vegyük példaként a Google böngészőt), vagy kattintson a jobb gombbal a fájlra, válassza a "nyílt módszer" lehetőséget, és nyissa meg a PDF-fájlt a Google böngészővel.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

2 lépés. Nyomtatási beállítások a Chrome-ban

Kattintson a nyomtató ikonjára az oldal jobb felső sarkában, válassza a "mentés PDF-ként" lehetőséget a felugró ablak "cél" oszlopában, majd válassza ki az "egyéni" gombot az "oldal" oszlopban. Írja be a felosztani kívánt oldalak számát az előugró üres mezőbe. Ha például 1–8 oldalt szeretne elválasztani, írja be az 1–8 értéket a mezőbe. Talán Ön is érdekli, hogy megtanulja, hogyan kell PDF-fájlok felosztása az Adobe Reader DC alkalmazásban  

 

3 lépés. PDF mentése a Chrome-ból

Miután meghatározta a kívánt oldalak tartományát, kattintson a "mentés" gombra. Az új PDF-fájl átnevezése után mentse a kiválasztott kimeneti mappába.

 

Mentse az új PDF-et a Chrome-ba

A PDF webböngészővel történő felosztásának módja nagyon egyszerű, de hibái is vannak. Jelenleg a webböngészők csak a PDF-fájlok egyszerre két PDF-fájlra bontását támogatják, és nem támogatják a PDF-fájlok egyszerre több PDF-fájlra való felosztását. Tehát ha több, különböző tartalmú PDF-fájlt szeretne kapni, meg kell ismételnie a fenti lépéseket egy másik dokumentum létrehozásához, és új oldaltartományt kell megadnia a következő dokumentum megszerzéséhez.

Azok számára, akik egyszerre több dokumentumot szeretnének kapni, a másik módszert kínáljuk a PDF több PDF-fájlra történő felosztásához. Ne aggódjon, ez a módszer is egyszerű, hatékony és ingyenes.

PDF-fájl felosztása több dokumentumra az előnézettel Mac rendszeren

A PreView alkalmazás egy alapértelmezett szoftver, amely a Mac számítógéphez tartozik. Erőteljes, és ha okosan tudod használni, akkor rájössz, hogy nagyon sok meglepetést hozhat neked. Például kiemelhet egy PDF-dokumentumot, elolvashatja, egyesítheti, lekérdezheti  és körülvághatja a PDF-fájlokat, exportálhatja a PDF-fájlokat más formátumokba, és megjegyzéseket vagy aláírásokat adhat hozzá a PDF-fájlokhoz. A következő lépésekkel ötletet kaphat arról, hogyan oszthatja fel a PDF-et több fájlra.

1. lépés PDF megnyitása a Megtekintőben

Először meg kell nyitnia a PDF-et az asztalon a Megtekintőben. Kattintson a jobb egérgombbal, és válassza a Megnyitás előnézetként lehetőséget.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

2. lépés Bélyegképek kiválasztása az előnézetben

Kattintson az Előnézet feletti funkcióterületre, majd kattintson a "Bélyegképek megtekintése" lehetőségre a PDF bélyegképként való megjelenítéséhez a későbbi műveletekhez.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

3. lépés PDF felosztása az előnézetből

A miniatűr nézetben csak az egérrel kell húznia a külön felosztani kívánt oldalakat az asztalra (tartsa lenyomva a Command vagy a Shift billentyűt több kijelöléshez). És húzza ki azokat a különálló oldalakat, amelyek még mindig léteznek az eredeti PDF dokumentumban, és nem tűnnek el.

 Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

PDF felosztása több fájlra offline módban (Mac és Windows rendszeren)

A SwifDoo PDF Desktop PDF Splitter egy termelékenységi eszköz, amely hatékonyan szétválasztja a többoldalas PDF-eket egy- vagy többoldalas PDF-ekké. Lehetővé teszi az oldaltartományok vagy számok testreszabását az egyes oldalak felosztásához vagy kivonásához a PDF-ből.

A SwifDoo PDF időt takarít meg az összes kívánt PDF egyszerre történő felosztásával. Ez a szoftver két rugalmas felosztási lehetőséget is kínál: testreszabható oldaltartományokat a PDF-ek többoldalas PDF-ekre történő felosztásához vagy rögzített oldaltartományt egy adott oldal kinyeréséhez.

 

1 lépés: Nyugodtan töltse le a PDF Desktop alkalmazást a következő gombbal.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

2. lépés: Nyissa meg a SwifDoo PDF Desktop alkalmazást a számítógépén, és nyissa meg a Split PDF eszközt a Egyesítés & felosztás és tömörítés eszköztárban.

Ingyenes módszerek a PDF több dokumentumra történő felosztására

3. lépés: A felosztani kívánt PDF-ek importálásához kattintson a gombra Fájlok hozzáadása gomb. Ezután testreszabhatja a Felosztási mód ennek megfelelően, és adja meg a kimeneti útvonalat.

4. lépés:Miután befejezte a beállítások beállítását, kattintson a gombra Hasított gombot a sorban lévő összes fájl kötegelt felosztásához. Amikor az átalakítási folyamat befejeződött, a rendszer a kimeneti fájl mappájába irányítja.

 

Összefoglalva

Ha szoftverkiadások nélkül szeretné felosztani a PDF-eket, cikkünk 4 eltérő módszert mutatott be. A Google Chrome vagy a PreView segítségével harmadik féltől származó eszközök nélkül is feloszthatja a PDF-fájlokat, de vegye figyelembe, hogy ezek nem támogatják a kötegelt PDF-felosztást.

Másrészt a SwifDoo PDF lehetővé teszi több PDF fájl egyidejű felosztását. Válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő módszert.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei