India meghódítja a világot: a Google is segít benne...

2024.07.05| 9to5Google

Egy új és titokzatos fejezet nyílik a Google globális terveiben, ahogy India kulcsszereplővé válik a világ meghódításában.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy 2024-től Indiában kezdi meg néhány Pixel készülék gyártását, és egy friss jelentés szerint az Indiában készült készülékeket az Európai Unióba (EU) és az Egyesült Államokba (USA) is exportálni kívánják. A gyártás hamarosan megkezdődik, és ez egy izgalmas új fejezetet nyithat a Google számára.

2023 végén a Google nyilvánosságra hozta terveit az indiai gyártással kapcsolatban, amely még nem indult el, de a folyamat előkészületei gőzerővel zajlanak. Májusban a tech óriás kiválasztotta azokat a helyszíneket, ahol a Pixel készülékeket gyártani fogják Indiában.

India meghódítja a világot: a Google is segít benne...

A Money Control jelentése szerint a Google a Pixel készülékek próbagyártásának megkezdésére készül Indiában. A jelentés alapján az alsó kategóriás Pixel készülékeket, mint például a Pixel 9-et, a Dixon Technologies nevű indiai elektronikai gyártó fogja gyártani. Eközben a Pro-tier Pixel készülékeket a Foxconn segítségével gyártanák a gyártó indiai gyárain keresztül.

A teljes gyártás állítólag szeptemberben kezdődik, miután a Google augusztusban bemutatja a Pixel 9 sorozatot. Ez az időzítés lehetővé teszi, hogy a Google megfelelően felkészüljön a gyártásra és a készülékek piacra dobására.

A jelentés továbbá arról is beszámol, hogy a Google azt tervezi, hogy az Indiában gyártott Pixel készülékek nagy részét más régiókba exportálja, konkrétan az EU-t és az USA-t említve. Ennek oka, hogy Indiában viszonylag alacsonyak a Pixel-eladások, annak ellenére, hogy azok növekednek.

India meghódítja a világot: a Google is segít benne...

Ez a lépés nemcsak a gyártási költségek csökkentését és a termelési folyamatok optimalizálását célozza, hanem azt is lehetővé teszi, hogy a Google jobban ki tudja szolgálni a globális piacot. Az indiai gyártás beindítása segíthet a Google-nak abban, hogy versenyképesebb áron kínálja készülékeit az EU-ban és az USA-ban.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei