Íme az új Telenor Hipernet csomagok

2011.08.22
Címkék:

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor.

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor. Az újgenerációs tarifacsomagok mellett a mobilszolgáltató Hipernet-képes eszközei körét is bővíti. Jelentősen gyorsabb, 42 Mbps sebességű hálózatának kiépítésével párhuzamosan a Telenor megújítja és a nagyobb kapacitású hálózatra optimalizálja mobilinternet portfólióját. A hálózatfejlesztés keretében 622 bázisállomáson már megtörtént az átállás, így ezeken a területeken a PC-n, laptopon, netbookon vagy táblagépen internetezők az új Hipernet tarifacsomagok révén az eddiginél háromszor-ötször gyorsabb internetkapcsolatot és kiváló internetélményt kaphatnak. Az átfogó hálózatfejlesztési projekt első szakaszának lezárultával a Telenor ügyfelei Budapesten és környékén használhatják ki ennek a nagysebességű hálózatnak az előnyeit.

Az új Hipernet portfólió négy különböző, a korábbinál lényegesen nagyobb sávszélességű internetelérést kínál. A hálózatfejlesztési projektből fakadó minőségi változás a Hipernet bevezetésével a holnapi naptól Budapesten és környékén kézzelfogható lesz, például az egyre népszerűbb, nagyfelbontású videós tartalmak letöltése és megtekintése során. Az új hálózat lehetővé teszi továbbá videohívások bonyolítását kiváló minőségben, de a nagy sávszélességet igénylő online játékok kedvelői előtt is új lehetőségek nyílnak meg.

Íme az új Telenor Hipernet csomagok

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A kétéves hűségnyilatkozatot vállalók további extra szolgáltatásokat kapnak. Bármely csomag használatakor korlátlanul böngészhetnek és e-mailezhetnek, a Hipernet 7 és a nagyobb csomagok mellé pedig vírusvédelem és Telenor Net Pajzs szolgáltatás is jár. Mindez a két legnagyobb, Hipernet 21 és 42 tarifacsomag esetében 100 GB extra, éjszaka felhasználható adatmennyiséggel egészül ki. A már korábban megismert mobilinternet-csomagok többségéhez hasonlóan az új, Hipernet-tarifák esetében sincs túlhasználati díj belföldön: a keret túllépése esetén a szolgáltató mindössze az internetkapcsolat sebességét csökkenti.

Holnaptól az új Hipernet tarifacsomagok mellé több Hipernet-képes eszközt kínál a Telenor akciós áron:

  • A ZTE MF680 (42 Mbps) modem Hipernet 42 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért érhető el.
  • A ZTE MF668A (21 Mbps) modem Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért kapható. A Huawei E367 (21 Mbps) modem a Hipernet csomagok bármelyikével, kétéves hűségnyilatkozattal szintén 0 forintba kerül.
  • A strapabíró Samsung N145 netbook Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 9990 forint kezdőrészlettel, mindössze 3300 forintos havi törlesztéssel kapható. Az akár kilencórányi akkumulátoridejű netbook karcálló, LED-képernyője tükröződésmentes. A fekete színben kapható gép teljes ára 49 950 forint.
  • Az esztétikus kialakítású Dell Inspiron 15R laptop Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt fekete és piros színben, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 19 990 forint kezdőrészlettel, 9 165 forintos havi törlesztés mellett érhető el. A nagyméretű, HD-kijelzős laptop 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel rendelkezik. Teljes ára 129 970 forint.
  • A ZTE MF60 (21 Mbps) Hipernet-képes hordozható WiFi hotspot Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 4990 forintért vásárolható meg.


messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokA Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

A Xiaomi Mi Band 7 most féláron, mindössze 18.000 forintért megvásárolható a Tomtop oldalán!

2022.06.01
| TomTop
A Mi Band 7 nagyobb kijelzővel, új funkciókkal és ugyanolyan olcsó árcédulával érkezik!
Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

Íme a lista 2022 öt legkelendőbb okosórájáról!

2022.06.13
| PhoneArena
Az Apple Watch Series 7 és az SE voltak a világ legkelendőbb okosórái az első negyedévben!
Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

Még jobb lesz a Samsung Galaxy S22 kamerája

2022.06.09
A legújabb szoftverfrissítés a Galaxy S22 sorozat kameraszoftverét is érinti
A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

A Blackview BL8800: világ első 5G-s hő- és éjjellátó strapafonja

2022.05.09
| (x)
A Blackview BL8800 sorozat (BL8800/BL8800 Pro) világpremierje május 23-án lesz! Addig is megosztunk pár érdekességet a strapafonról.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei