Íme az új Telenor Hipernet csomagok

2011.08.22
Címkék:

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor.

A minden eddiginél gyorsabb Telenor internet előnyeinek kihasználására 2011. augusztus 23-tól új, sebességalapú mobilinternet-csomagokat vezet be a Telenor. Az újgenerációs tarifacsomagok mellett a mobilszolgáltató Hipernet-képes eszközei körét is bővíti. Jelentősen gyorsabb, 42 Mbps sebességű hálózatának kiépítésével párhuzamosan a Telenor megújítja és a nagyobb kapacitású hálózatra optimalizálja mobilinternet portfólióját. A hálózatfejlesztés keretében 622 bázisállomáson már megtörtént az átállás, így ezeken a területeken a PC-n, laptopon, netbookon vagy táblagépen internetezők az új Hipernet tarifacsomagok révén az eddiginél háromszor-ötször gyorsabb internetkapcsolatot és kiváló internetélményt kaphatnak. Az átfogó hálózatfejlesztési projekt első szakaszának lezárultával a Telenor ügyfelei Budapesten és környékén használhatják ki ennek a nagysebességű hálózatnak az előnyeit.

Az új Hipernet portfólió négy különböző, a korábbinál lényegesen nagyobb sávszélességű internetelérést kínál. A hálózatfejlesztési projektből fakadó minőségi változás a Hipernet bevezetésével a holnapi naptól Budapesten és környékén kézzelfogható lesz, például az egyre népszerűbb, nagyfelbontású videós tartalmak letöltése és megtekintése során. Az új hálózat lehetővé teszi továbbá videohívások bonyolítását kiváló minőségben, de a nagy sávszélességet igénylő online játékok kedvelői előtt is új lehetőségek nyílnak meg.

Íme az új Telenor Hipernet csomagok

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A kétéves hűségnyilatkozatot vállalók további extra szolgáltatásokat kapnak. Bármely csomag használatakor korlátlanul böngészhetnek és e-mailezhetnek, a Hipernet 7 és a nagyobb csomagok mellé pedig vírusvédelem és Telenor Net Pajzs szolgáltatás is jár. Mindez a két legnagyobb, Hipernet 21 és 42 tarifacsomag esetében 100 GB extra, éjszaka felhasználható adatmennyiséggel egészül ki. A már korábban megismert mobilinternet-csomagok többségéhez hasonlóan az új, Hipernet-tarifák esetében sincs túlhasználati díj belföldön: a keret túllépése esetén a szolgáltató mindössze az internetkapcsolat sebességét csökkenti.

Holnaptól az új Hipernet tarifacsomagok mellé több Hipernet-képes eszközt kínál a Telenor akciós áron:

  • A ZTE MF680 (42 Mbps) modem Hipernet 42 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért érhető el.
  • A ZTE MF668A (21 Mbps) modem Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 0 forintért kapható. A Huawei E367 (21 Mbps) modem a Hipernet csomagok bármelyikével, kétéves hűségnyilatkozattal szintén 0 forintba kerül.
  • A strapabíró Samsung N145 netbook Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 9990 forint kezdőrészlettel, mindössze 3300 forintos havi törlesztéssel kapható. Az akár kilencórányi akkumulátoridejű netbook karcálló, LED-képernyője tükröződésmentes. A fekete színben kapható gép teljes ára 49 950 forint.
  • Az esztétikus kialakítású Dell Inspiron 15R laptop Hipernet 42 tarifacsomaggal, Hipernet-képes modemmel (42 Mbps) együtt fekete és piros színben, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 19 990 forint kezdőrészlettel, 9 165 forintos havi törlesztés mellett érhető el. A nagyméretű, HD-kijelzős laptop 4 GB memóriával és 500 GB-os merevlemezzel rendelkezik. Teljes ára 129 970 forint.
  • A ZTE MF60 (21 Mbps) Hipernet-képes hordozható WiFi hotspot Hipernet 21 tarifacsomaggal, kétéves hűségnyilatkozattal és tarifamegtartással 4990 forintért vásárolható meg.


messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei