Íme a legnépszerűbb appok Amerikában

2017.08.25| Recode

Nem lesz túl nagy meglepetés, mi a három legnépszerűbb app.

Egy friss, comScore felmérés szerint az amerikai felhasználók, digitális médiában eltöltött idejük több mint felét különböző, okostelefonra és tabletre letölthető appok tartalmát böngészve töltik. Tavaly is ötvenhét százalék körül volt ez az érték, így egyelőre stagnál, szerencsére nem nőtt tovább ez a szám egy év alatt. Na de nézzük meg, mi az a tíz program, amit a legtöbb amerikai böngész! Egyértelműen a Google és a Facebook viszi a prímet, hiszen a tízből nyolc alkalmazás hozzájuk tartozik.

Íme a legnépszerűbb appok Amerikában

  • A Facebook az első, méghozzá a fő appal, ez nyolcvanegy százalékos penetrációt jelent, egyben a 18-24 éves korosztályt leszámítva mindehol az élen van, még a főképernyőn való megjelenésben is. A harmadik legnépszerűbb program a Messenger, a hatodik pedig az Instagram.
  • A Google a YouTube-bal van az élen, méghozzá a második helyen - egyébként a már említett 18-24 éves korosztálynál az abszolút élen van -, a Google keresője a negyedik, a térképe az ötödik, a Play áruház a nyolcadik, a Gmail pedig a kilencedik helyet foglalja el.
  • Mindössze kettő olyan alkalmazás a listában, amelyik egyik nagy névhez sem kötődik, az egyik a Snapchat, a másik pedig a Pandora.

A lista minden tagja ingyenes, noha kettő előfizetéssel elérhető szolgáltatásokat is ajánl.

 

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei