Íme a Galaxy Note 20 és Ultra árai

2020.07.28| SamMobile

Komolyan vehető forrásból kaptunk fülest, milyen áron várhatjuk a Samsung Galaxy Note 20 szériát megjelenés után Európában.

Az, hogy mennyibe kerül egy közelgő zászlóshajó, az általában a puzzle utolsó darabja, amely a helyére kerül, miután szivárog a dizájn, a specifikációk és az új funkciók. Most a Galaxy Note 20 és a Galaxy Note 20 Ultra lehetséges európai árai kerültek felszínre és nincsenek túl jó híreink, nem lesznek olcsók, bár ezzel nem árultunk el túl nagy titkot és őszinte döbbenetet sem várunk.

Ishan Agarwal Twitter bejegyzése szerint a Galaxy Note 20 Európában 999 euróba kerül majd, ez az LTE modell ára, az 5G-sért plusz 100 eurót kell hozzáadni. Figyelembe véve, hogy a nem Ultra Note 20 kvázi a csúcs lite verziója lesz, nagy eséllyel kimaradnak olyan funkciók belőle, mint a 120Hz-es kijelző, a legújabb Gorilla Glass védelem, a microSD bővíthetőség és az alacsony késleltetésű S Pen, ezek teszik igazán drágává az Ultrát. Emellett arról is szó esett, hogy műanyag hátlapot kap a kisebb modell. Ez alapvetően nem is hátrány a törékeny üveghez képest.

Íme a Galaxy Note 20 és Ultra árai

A Samsung Galaxy Note 20 Ultra ezzel szemben 1349 euróba kerül majd 5G-s változatban, akárcsak a Galaxy S20 Ultra 5G tette indulásakor. Az alapvetően jó hír, hogy ugyanannyiba kerül a Note verzió mint a Galaxy S, ám furcsa is, idén kerül erre sor először a cég történetében. Amiben többet ad ugyanannyiért a Note 20, az a 256 gigabájt tárhely, az S Pen, a lézeres autofókusz, azonban várhatóan gyengébb teljesítményt kap akkumulátor és maximális zoom tekintetében.

Agarwal azt is megemlítette, hogy a Galaxy Buds Live 189 eurót kóstál majd, bár jelenleg az árakban ő sem biztos maximálisan, de nagyon reálisnak hangzanak, illetve az adott ország áfája is nagyban befolyásoló tényező. Már csak hat nap és kiderül minden.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei