Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

2024.05.20| (x)
Címkék:

Blackview HERO 10


A Blackview HERO 10 világszerte megjelenik dupla képernyővel, 108 MP kamerával és Android Dynamic Island-del, ráadásul mindezt ultra olcsón teszi.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Blackview piacra dobja első felhajtható okostelefonját, a Blackview HERO 10-et, amely a világ legolcsóbb összehajtható telefonja a flip telefonok körében. A 108 MP-es kamerával és az Android Dynamic Island dinamikus Live View funkcióval, árkategóriájában felülmúlja a várakozásokat, és egy újszerű, összecsukható, kétképernyős megoldást kínál.

A Blackview HERO 10 6,9 hüvelykes AMOLED fő kijelzővel büszkélkedhet, 2560×1080 pixel felbontással. TÜV SÜD Low Blue Light tanúsítvánnyal és 1920 Hz-es PWM fényerő-szabályozással rendelkezik, amely biztosítja a felhasználók kényelmes megtekintését, különösen gyenge megvilágítású környezetben. A kagyló kialakítá előnyeit kihasználva Split View funkcióval van ellátva, hogy a felhasználók több feladattal zsonglőrködhessenek egyidőben.

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

Az UTG (ultravékony üveg) és az iparágban vezető vízcsepp alakú csuklópánt segítségével a könnyű hajlítás és az erős tartósság érdekében a Blackview HERO 10 0,17 mm-nél kisebb gyűrődési mélységet ér el, így gyakorlatilag nincs gyűrődés. Ráadásul a fő kijelzője 250.000 összehajtás után is tartós, így több mint 15 éves élettartamot biztosít.

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

Az intelligens fedőképernyő parancsikonként működik az alapvető funkciókhoz, az értesítésektől a hívások újratárcsázásáig, valamint a 108 MP-es kamerához keresőként használva élesebb szelfiket készíthet. 

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

A 30 foktól 150 fokig terjedő szögek bármelyikében szabadon megállni képes Blackview HERO 10 még több kreativitást tesz lehetővé a fényképezésben. A FlexForm kameramóddal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden pillanatot megörökítsenek, és a pillanatot különböző szögekből, állvány nélkül is megörökítsék; retro stílusú DV-szerű fényképezési élményt is nyújt, amely tökéletes a vlogoláshoz.

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

A Blackview HERO 10 egy 108 MP-es Samsung fő kamerát, a hátlapon pedig egy 8 MP-es ultraszéles kamerát, valamint egy 32 MP-es szelfi kamerát tartalmaz, mindezt a legújabb ArcSoft 9.0 algoritmusokkal továbbfejlesztve.

Minden részletre odafigyelve tervezték, vegán bőr hátlappal és repülési minőségű alumíniumötvözet vázakkal készült, így minden hajtás élvezet. Kompakt teste tökéletesen illeszkedik a tenyérbe, a zsebbe és a kézitáskákba is.

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

A Blackview szoftvercsapata első próbálkozásaként a Dynamic Islandet alkalmazta az Android 13-alapú DokeOS 4.0-ra, a Live View nevet kapta a hasonló élményre vágyó Android-rajongók számára. Itt jelennek meg a valós idejű tevékenységek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy azonnal hozzáférjenek és további irányítást érjenek el. Ráadásul a Blackview három évre ígér jelentős Android-verziófrissítéseket. 

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

Figyelembe véve az 5G hálózatok magas költségeit, miközben biztosítja a zökkenőmentes teljesítményt, egy nagy teljesítményű 6 nm-es MediaTek Helio G99 hajtja, amely egy magas szintű 4G lapkakészlet 5G szintű teljesítménnyel. Akár 36 GB (12 GB fizikai és 24 GB virtuális) RAM-mal és 256 GB ROM-mal párosítva 442.746 pontot ér el az Antutu Benchmarkon.

Íme, a legolcsóbb flipes okostelefon!

A Blackview HERO 10 hamarosan elérhető az AliExpressen szuper early bird kedvezménnyel, mindössze 404 USD-ért (50% kedvezménnyel), az első 100 megrendeléshez pedig egy Blackview W50 okosórát adnak ajándékba, amely csak 2024. május 20. és június 7. között (PST) érhető el!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei