Ilyen újításokkal érkezik az iOS 18

2024.06.11| 9to5mac
Címkék:

mac

,

apple

,

ios

,

ios18


Az iOS 18 forradalmi frissítést hoz a Vezérlőközpontba, amely új szintre emeli a testreszabhatóságot és a funkcionalitást.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Az iOS 18 jelentős frissítést hoz a Vezérlőközpontba, amely bővíti a képességeket és a testreszabhatóságot. A gyorselérési vezérlők egyetlen oldalról több oldalra változnak. Íme, hogyan lehet testreszabni és használni a Vezérlőközpontot az iOS 18-ban.

A Vezérlőközpont evolúciója

A Vezérlőközpont először 2013-ban jelent meg az iOS 7 rendszerrel. Bár az elmúlt évtizedben voltak finomítások, nagyrészt ugyanaz maradt. Az iOS 18 azonban jelentős átalakítást jelent a könnyen elérhető vezérlőelemek terén. Az újítások révén az első képernyő a Kedvencek oldal, amelyet a Zene, a Kezdőlap és a Csatlakozás oldalak követnek.

Ilyen újításokkal érkezik az iOS 18

Testreszabható vezérlőképernyők

Az összes új Vezérlőközpont képernyő testreszabható, és további Vezérlőközpont-oldalakat is hozzáadhatunk. Még több funkcionalitást biztosít, hogy az Apple megnyitja a Vezérlőközpontot a harmadik féltől származó alkalmazások előtt, amelyek az iPhone záróképernyőjéről, valamint a kezdőképernyőről is elérhetők lesznek.

A fejlesztők mostantól saját kapcsolókat hozhatnak létre a Vezérlőközponthoz az iOS 18-ban, ami még több lehetőséget biztosít a felhasználóknak a testreszabásra és a funkcionalitás bővítésére.

Így használhatja a Vezérlőközpontot az iOS 18-ban

1. Győződjön meg róla, hogy az iOS 18 béta verziója fut az iPhone készülékén (teljes útmutató elérhető az Apple weboldalán).
2. A zárolási vagy kezdőképernyőről húzza lefelé a képernyő jobb felső sarkát.
3. Választhat a Kedvencek, Zene, Kezdőlap vagy Csatlakozás képernyők között, amelyeket könnyedén oldalra csúsztathat.
4. A bal felső sarokban lévő + ikonra koppintva adhat hozzá vezérlőket és testreszabhatja a képernyőt (vagy a képernyő bármely üres részén tartva az ujját érheti el.)
5. Húzza a vezérlőelem sarkát, hogy kisebbre vagy nagyobbra növelje azt.
6. Szerkesztési módban a Csatlakoztathatóság lap alatt található pontozott kör ikonra koppintva létrehozhat további Vezérlőközpont oldalakat.

Ilyen újításokkal érkezik az iOS 18

Új és izgalmas funkciók

Rengeteg natív iOS-vezérlőelemet adhat hozzá, és használhatja a keresősávot a tetején. Idővel harmadik féltől származó alkalmazásvezérlők is elérhetők lesznek. Miután új gombokat és vezérlőket adtál hozzá, kipróbálhatod, hogy hosszan nyomva tartva és húzva az egyik sarkát, kibővítheted vagy összehúzhatod a méretét.

Az új Zene, Otthon és Csatlakozás oldalak alapértelmezett beállításait testre szabhatja és módosíthatja is. Egy másik oldal hozzáadásához lépjen a szerkesztési módba, majd koppintson a szaggatott vonalú kör ikonra.

Új gyors hozzáférési gombok

A Vezérlőközpontban a jobb felső sarokban egy új bekapcsológomb is található, amely gyors hozzáférést biztosít a készülék leállításához. Az Apple a WWDC-n mutatott be egy harmadik féltől származó Ford Control Center gombot, és izgatottan várjuk a további újdonságokat az iOS 18 nyilvános megjelenése előtt.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokIsmered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei