Ilyen Samsung tableteket még nem láttunk

2020.08.05| GsmArena

A Samsung ma két új tabletet mutatott be, a Samsung Galaxy Tab S7 Plus-t és a Galaxy Tab S7-et.

A Samsung egyike annak a kevés fennmaradó cégnek, amely még mindig gyártja az Android táblagépeket. A gyártó ma két Tab S7 modellt mutatott be, amelyek 120 Hz-es frissítési gyakorisággal, S Pen támogatással, nagy teljesítményű Snapdragon 865+ lapkakészlettel és személyre szabott Android felhasználói felülettel érkezik.

Ilyen Samsung tableteket még nem láttunk

A Samsung Galaxy Tab S7+ a nagyobb modell a két termék közül, az igen méretes, 12,4 hüvelykes AMOLED kijelzőjével. Éles, 2800x1752 képpontos felbontással és 420 nit fényerővel érkezik, valamint mai trendeknek megfelelve az ujjlenyomatolvasó a kijelzőbe van építve. Ez a tablet meglehetősen vékonyra sikeredett, mindössze 5,7 mm-t vastag. A 10.090 mAh-es akkumulátornak azonban elegendő ez a kis hely is, ami 16 órás megszakítás nélküli videofelvételhez is elegendő. Ugyanakkor, a táblagép támogatja a 45 W-os töltést, de sajnos külön meg kell vásárolni hozzá a gyorstöltőt.

 Ilyen Samsung tableteket még nem láttunk

A Tab S7+ modellt a Snapdragon 865+ lapkakészlet hajtja, ami egy kicsit gyorsabb, mint az év elején bemutatott, Tab S6 5G, Snapdragon 855+ chipkészlete. A lapkakészlet párosítva lesz egy 6 GB-os RAM-mal és egy 128 GB beépített tárolóval rendelkezik, amit microSD kártya segítségével bővíthetünk. A táblagép hátuljában két kamera található, egy 13MP-es fő és egy 5MP-es ultraszéles kamera, valamint a hátlapon helyett kapott még egy mágneses csík az S toll tartásához. Videohívásokhoz  egy 8MP-es előlapi kamera áll rendelkezésünkre.

 Ilyen Samsung tableteket még nem láttunk

A Galaxy Tab S7+ modell alternatívája, kisebb, egy 11 hüvelykes kijelzővel jön, ami meglepetésünkre nem LCD panelt kapott, hanem a Samsung egy LTPS TFT kijelzővel szerelte fel. Az egyik előnye, hogy világosabb - 500 bit -, miközben továbbra is támogatja a 120 Hz-es frissítési frekvenciát és az új S Pen-t.

Amellett, hogy szélességében és magasságában kisebb a Plus modelltől, a Tab S7 szinte 100 grammal könnyebb is, mindez megkönnyíti a tablet hordozhatóságát. Az akkumulátor kapacitása 7040 mAh-ra csökken, de mégis hosszú ideig képes a felhasználóját kiszolgálni (15 órás videófelvételre képes, ami csupán 1 órával kevesebb, mint a Plus-nál). Ezen kívül a Tab S7 ugyanazt a lapkakészletet kapta, azonos memóriakonfigurációval (6/128 GB, 8/256 GB), valamint, ugyanolyan kamerákkal (13MP + 5MP hátul, 8MP az előlap) is lett felszerelve.

 Ilyen Samsung tableteket még nem láttunk

A Tab S7 és az S7+ négy AKG hangszórót tartalmaz (kettőt a bal oldalon, kettőt a jobb oldalon). Ezek támogatják a Dolby Atmos-t, ha kedved van filmet nézni. A Samsung Galaxy Tab S7 +, valamint az S7 kiszállítása augusztus 21-én kezdődik.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei