Ilyen lesz a Google AirDropja

2020.01.25| Phone Arena

Videón láthatjuk, mit talált ki a Google, hogy az AirDrophoz hasonló fájlküldést biztosítson felhasználóinak.

Az AirDrop az Apple ökoszisztémájának egy rendkívül hasznos funkció, praktikusan fájlküldésre használható vezeték nélkül két, egymáshoz közeli készüléken, ahol rendelkezésre áll Bluetooth és Wi-Fi. Ennek igazi, rendszer szintű megoldás sosem volt Androidra, mindössze próbálkozások. Ahogy arról írtunk tegnap, a Samsung saját opciót, a Quick Share-t fejleszti, amely első blikkre több ponton problémásnak tűnik, ám lássuk, a Google mit talált ki!

Ilyen lesz a Google AirDropja

Az XDA-n figyeltek fel a Nearby Sharing nevű alkalmazásra, amelynek telepítője is előkerült, így ki is próbálhatták, mit tud a Google AirDropja. A videó alapján ígéretesnek tűnik, komoly gondok nélkül megtalálja a két készülék egymást, majd a kép másodpercek alatt átkerül. Ennek pontosan így kell működnie.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Természetesen a Nearby Sharingben is található adatvédelmi beállítás, például a rejtett mód annak korlátozására, hogy kik küldhetnek fájlokat. Figyelembe véve, hogy az újdonság sikeresen működött Pixel 2 XL, Pixel 3 és OnePlus 7T Pro készüléken is, nagy az esély rá, hogy rendszerszintű opció lehet akár már az Android 11-ben a Nearby Sharing fájlküldő.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei