Ilyen az öngyógyuló hátlap

2013.11.12| GSM Arena

A kisebbik dél-koreai gyártó két reklámvideót is elérhetõvé tett, melyek fõszereplõje az idei év nagyágyúja, a hátlapi gombokkal ellátott LG G2.

A kisebbik dél-koreai gyártó két reklámvideót is elérhetõvé tett, melyek fõszereplõje az idei év nagyágyúja, a hátlapi gombokkal ellátott LG G2. Az elsõ videó a kijelzõ egyedi funkcióját, az úgynevezett Dynamic Viewing-ot mutatja be az IMAX-szerû megjelenéssel és a dinamikus háttérképpel együtt – éppúgy mint az iOS 7 esetében a parallax effekt –, a második pedig a karcok tekintetében akár három perc alatt öngyógyító hátlapi megoldást. Három új tartozék is napvilágra került, ezek az LG G Flex-hez a Quick Window cover, avagy az ablakos tok, a Vest nevû fél-hátlap, valammint egy kétirányú, micro és normál USB megoldással is felszerelt, 16 gigabájtos pendrive. Arra vonatkozóan egyelõre nincs információnk, hogy mikor jelennek meg a kiegészítõk és milyen áron lesznek megvásárolhatók.

Ilyen az öngyógyuló hátlap

Ilyen az öngyógyuló hátlapTovábbi friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:

Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen tarifacsomagot használ?


céges telefont használok
prepaid kártyás tarifát használok
szolgáltatói előfizetéssel rendelkezek
flottás csomagban vagyokKorábbi szavazások eredményei