Így változtathatja meg az óra betűtípusát iOS 16-on

2022.09.13| 9to5 Mac
Címkék:

iOS 16

,

font

,

betűtípus


Megmutatjuk mi a módja az óra betűtípusának megváltoztatásának az iOS 16 zárolási képernyőjén.

Az iOS 16 egy sor változást hoz az iPhone zárolási képernyőjén. Rengeteg új dinamikus háttérkép közül választhat, és saját alkalmazás-widgetjeivel tovább testreszabhatja. Egy másik dolog, amit észrevehet az iOS 16-ra való frissítéskor, hogy az idő/óra betűtípus új, vastagabb stílusúvá változott, az iOS 15 vékony óra betűtípusához képest. Itt van a visszaállítás módja.

Az iOS 16 zárolási képernyője számos testreszabási lehetőséget kínál. Választhat animált időjárási háttérképeket, fényképalbumokat és sok mást. De egy egyszerű változás az, hogy a Lock Screen betűtípusa is testreszabható.

Így változtathatja meg az óra betűtípusát iOS 16-on

Alapértelmezés szerint az iOS 16 új, vastagabb betűtípust használ az idő és a dátum megadásához. Ha megszokta, hogy iPhone-ja mindig is így nézett ki, és szeretné visszaállítani, a jó hír az, hogy megteheti. Valójában most nyolc betűtípus közül választhat. Még a betűtípus színét is megváltoztathatja.

Az iPhone Lock Screen betűtípusának megváltoztatása

  • Az iOS 16-ra való frissítés után nyomja meg hosszan az iPhone zárolási képernyőjét. Ezzel megnyílik az új Lock Screen galéria.
  • Ha módosít egy régi alapértelmezett Apple háttérképet, akkor újat kell készítenie. Ellenkező esetben érintse meg a Testreszabás lehetőséget a képernyő alján az aktuális háttérkép szerkesztéséhez.
  • Érintse meg az óra szövegét. Ezzel megnyílik egy új Betűtípus és szín panel.
  • Érintse meg az alternatív betűtípusok egyikét a panelen. A régi vékony iOS 15 betűtípus a második lehetőség a rácsban.
  • Az új betűtípus kiválasztása után nyomja meg az „x” gombot a panel bezárásához.
  • Érintse meg a „Kész” gombot a képernyő jobb felső sarkában a módosítások mentéséhez. Érintse meg a „Beállítás háttérképpárként” gombot a megerősítéshez.

Így változtathatja meg az óra betűtípusát iOS 16-on

Ha a második betűtípus-beállítást választotta a fenti utasítások szerint, a lezárási képernyő mostantól a régi iOS 15 betűtípust fogja használni. Ha egyik sem tetszik, választhat egyet a többi új betűtípus közül. Az iOS 16 zárolási képernyőjén elérhető betűtípusok teljes listája a következő: Félkövér, Könnyű, Lekerekített, Stencil, Serif, Serif Heavy, Slab és Rails. A félkövér az új iOS 16 alapértelmezése; a Light megfelel az iOS 15 betűtípusának.

Az időszöveg színét úgy is módosíthatja, hogy megnyitja ugyanazt a Betűtípus és szín panelt, és kiválaszt egy színt a panel alján található palettáról. Egy szín megérintése után a felfedett csúszkát húzva tovább állíthatja a szín árnyalatát.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokAz iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
Képeken az iPhone 14 Pro Max!

Képeken az iPhone 14 Pro Max!

2022.08.26
| Phone Arena
Az Apple megerősítette a Far Out eseményt szeptember 7-i dátummal, ahol bejelenti az iPhone 14 sorozatot, az Apple Watch Series 8-at és két másik óramodellt, valamint az új AirPodokat.
Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

Videó: iPhone 14 Pro Max vs iPhone 13 Pro Max

2022.08.09
| Phone Arena
Friss videó mutatja be az iPhone 14 Pro Max és az iPhone 13 Pro Max tervezési különbségeit.
Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

Az iPhone 14 Pro Max az ultraszéles kamera miatt lesz drágább

2022.08.31
| Phone Arena
A fő iPhone 14 Pro kameraérzékelőn kívül az Apple várhatóan frissíteni fogja a Pro modellek ultraszéles kameráját, árulta el Ming-Chi Kuo neves elemző, és ezúttal a pontos specifikációkat adja meg.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei