Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

2018.09.19| Samsung

A Samsung két olcsó új okostelefonja fotón látható még a hivatalos bejelentés előtt.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Még szeptember végén lerántja a leplet a Samsung a Galaxy J termékcsalád két új tagjáról. Az alábbi fotókon a J4+ és a J6+ látható, bizonyos piacokon J4 és J6 Prime néven mutatkoznak be. A Galaxy J6+ tovább viszi az Infinity Display hagyományát, teszi mindezt 6 collal és HD+ felbontással a hajlított sarkok azonban a múlté. A keret kifejezetten vékony, az alsó részen átlagos, a felső rész rejti az értesítési LED-et, a hangszórót és az előlapi kamerát. Ami a méreteket illeti, 178 gramm tömeg és 7.9 mm vastagság jellemzi.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A Galaxy J6+ hátlapja műanyag és finom, nem feltűnő mintát kap. Kamerából két szenzort kapunk, egy f/1.9-es 13 megapixelest és egy f/2.2-es 5 megapixeles darabot, ezt LED vaku egészíti ki, az előlapra pedig 8 megapixeles szelfi kamera került. Az ujjlenyomat-olvasó meglepő módon nem hátul található, hanem a bekapcsoló gombba integrálták, ahogy a Sony szokta.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A két modell egyaránt négymagos, 1.4 gigahertzes Snapdragon 425 chipsetet kap, ehhez a Galaxy J6+-ban 3/32 vagy 4/64 gigabájt összeállítás választható. Az akkumulátor 3300 mAh kapacitással rendelkezik, a rendszer pedig természete sen Android 8.1 Oreo.

Így néz ki a Galaxy J4+ és J6+

A Samsung Galaxy J4+ dizájn szempontjából megegyezik a nagytestvérrel, csak éppen méretben észrevehetően kisebb. Az elő- és a hátlapot összehasonlítva kiderül, hogy az egyetlen különbség az, hogy a hátlapon egyetlen, 13 megapixeles kamera található a dual összeállítás helyett. Érdekes, hogy a Samsung a Galaxy S4+ esetében kihagyta az ujjlenyomat-olvasót. A Snapdragon 425 processzort itt 2/16, illetve 3/32 gigabájtos kombináció segíti.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokEzt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

Ezt a 38 alkalmazást törölje mobiljáról azonnal!

2023.04.29
| Phone Arena
Két héttel ezelőtt derült ki 60 alkalmazásról, amelyek összesen több mint 100 millió Google Play letöltéssel rendelkeznek, és amelyekről kiderült, hogy a felhasználó engedélye nélkül tolnak invazív hirdetéseket, és rengeteg érzékeny információt gyűjtenek. Itt van újabb 38.
Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

Komoly a gond és a Samsung nem ismeri el

2023.04.12
| Android Police
Több Samsung Galaxy S23 tulajdonos panaszkodik homályos és elkenődött foltokról a fényképeiken. Az probléma nem érinti az Ultra modelleket és az áprilisi kamera frissítés után is fennáll.
A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

A fiatalok buta flipes mobilokra cserélik okostelefonjaikat

2023.05.05
| Phone Arena
A legújabb trend az okostelefonok terén az összecsukható telefonok. Ezek két képernyővel rendelkeznek, és lehetővé teszik, hogy egyszerre több alkalmazást futtassunk, így jobb multitaskerek lehetünk.
A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

A Google rengeteg pénzt ad, ha lecseréled iPhone-odat

2023.05.12
| 9to5 Mac
Az éves Google I/O fejlesztői konferenciáján az óriásvállalat egy sor új hardveres és szoftveres frissítést jelentett be. Az egyik termék a régóta várt Google Pixel Fold, a vállalat első előretörése az összehajtható okostelefonok terén.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön milyen fülhallgatót használ a telefonjához?


nem használok headsetet
vezetékes fülhallgatót használok
Apple Airpods
Samsung bluetoothos
Samsung vezetékes
Xiaomi bluetoothos
Xiaomi vezetékes
boAt bluetoothos
boAt vezetékes
egyéb bluetoothos
egyéb vezetékesKorábbi szavazások eredményei