Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

2023.07.17| (x)
Címkék:

Blackview N6000


A Blackview bemutatja a világ első, 4.3 colos készülékét strapabíró kialakítással.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Míg a Nokia már régóta elismert a tartós és funkcionális telefonok gyártásáról, az okostelefon-ipar jelenlegi trendje a nagyobb képernyők felé hajlik, a jobb vizuális élményt és a nagyobb működési teret biztosítva. 

Ez a tendencia azonban hátrányokkal járt, beleértve a terjedelmes eszközök szállításának kényelmetlenségét, az egykezes kezelés nehézségeit, a sérülésekkel szembeni fokozott sebezhetőséget és az akkumulátor élettartamát befolyásoló magasabb energiafogyasztást. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A klasszikusok előtt tisztelegve a Blackview, az úttörő gyártó, aki több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a robusztus telefonok kutatásában és fejlesztésében, büszkén mutatja be napokon belül a Blackview N6000-et – egy 4,3 hüvelykes, mini masszív telefont, amely páratlan tartósságáról és kivételes funkcionalitásáról lesz híres.

Tartósság szempontjából ejtés- és vízálló teljesítménye jelentősen felülmúlja az alternatív strapabíró telefonokat a kisebb méretnek köszönhetően, amely 30 percig képes ellenállni a két méter magasból leejtés, 80 méteres dobásnak és 50 méterig vízálló, emellett 20.000 kg (?) teherbírással is rendelkezik. Elképesztő!

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A funkcionalitás érdekében egy 6 nm-es, nyolcmagos MediaTek Helio G99 chipset dolgozik a Blackview N6000-ben, ehhez 16 GB RAM, 256 GB ROM, valamint ArcSoft 5.0-s kettős kamera (16 MP előlapi és 48 MP Samsung ISOCELL GM2), valamint Android 13-on alapuló DokeOS 3.1 található rajta. 

A kis képernyő és az akkumulátor lenyűgöző, akár 18 napos készenléti időt biztosít. A kiemelkedő hangzást a Smart-PA Box Speaker HiFi támogatás biztosítja. 

Amilyen kicsi, olyan erős

Az összes többi strapabíró alternatívától eltérően a mini strapabíró telefon nagyon masszív, de kompakt. Az egykezes kezelés iránti igény kielégítése érdekében a Blackview N6000 átlója mindössze 4,3 hüvelyk, ami egy közönséges számítógépes egérnek felel meg. 

Még a kis kézzel rendelkező gyerekek vagy hölgyek is könnyen kezelik. Bár a telefon mérete viszonylag kicsi, a készülék betűtípusa nagy, így az idős felhasználók számára kényelmes a kezelés és az olvasás. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A kényelmes hordozhatóság érdekében a Blackview N6000 valószínűleg csak 208 grammot nyom, éppen olyan könnyű, mint egy hagyományos pénztárca. Legyen szó akár gyerekekről, akik a zsebükbe teszik, amikor iskolába mennek, a nőkről, akik a táskájukban hordják vásárlás közben, vagy a szabadtéri sportok szerelmeseiről, akik csuklópántos telefontartóban hordják kerékpározás, túrázás vagy hegymászás közben, könnyű kialakítása nem terheli a felhasználókat.

Csakúgy, mint bármely más masszív zászlóshajó telefon, a Blackview N6000 is fém betétekkel és látható csavarokkal ellátott gumi élekkel rendelkezik, 18,44 milliméteres vastagsága kétszer olyan vastag, mint a hagyományos okostelefonoké, ami garantálja a robusztusságát. 

Ezenkívül a képernyőt Corning Gorilla Glass 5 védi, hogy kétszeres karcállóságot biztosítson a 100.000-szeres kopásálló vonalvezetési teszttel, így nem lesz probléma, ha többször a betonon landol. Amellett, hogy megfelel a katonai minőségű MIL-STD-810H ejtésálló, valamint IP68 és IP69K besorolású vízállósági követelményeknek, a Blackview N6000 a többi hagyományos, robusztus telefonhoz képest kisebb erőterülete miatt is kiváló az ejtésállóságban. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A solid-state akkumulátor tartósabb, nagyobb energiasűrűséggel biztonságosabbá teszi gyúlékony alkatrészek nélkül. A szilárdtest akkumulátor még szélsőséges, -40°C és 80°C közötti hőmérsékleten is stabil marad. Annak ellenére, hogy az akkumulátor kapacitása mindössze 3880 mAh, a Blackview N6000 a félvezető akkumulátor nagy energiasűrűségének és a kisebb képernyő alacsonyabb fogyasztásának köszönhetőenakár 18 napos készenléti időt biztosít, amely több napra elegendő. mérsékelt használat mellett.

Media Tek Helio G999, 16+256

A Blackview N6000 nemcsak külső megjelenésében tartós, hanem belső kialakításában is erőteljes Az újdonság a 6 nm-es nyolcmagos MediaTek Helio G99-et kapta, amely állítólag ugyanolyan gyors, mint az 5G lapkakészlet 2,2 GHz-es 2*Cortex-A76-tal és 2,0 GHz-es 6*Cortex-A55-tel, plusz egy nagy teljesítményű Arm Mali G57 osztályú GPU is tartozik hozzá. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A napi tevékenységektől, például a webböngészéstől az erőforrás-igényes feladatok, például a játékok kezeléséig, lehetővé teszi a játékváltási sebességet, páratlan energiahatékonysággal. 16 GB RAM csatlakozik hozzá, amely 20%-os általános sebességnövekedést mutat, lehetővé téve a zökkenőmentes működést a továbbfejlesztett többfeladatos élmény érdekében. Mindehhez 256 gigabájt UFS 2.1 tárhely párosul, erre nem sokaknak lehet panasza. 

Fotózás: 48 megapixeles Samsung kamera

A hivatalos kiszivárogtatások szerint a Blackview N6000 lenyűgöző lesz a fotózásban a 16 MP-es előlapi kamerával és a 48 MP-es Samsung ISOCELL GM2 kamerával, amely ArcSoft 5.0 technológiával rendelkezik a jobb képminőség érdekében. 

Akár sötét éjszaka van, akár napsütés a szabadban, a Smart-ISO kevésbé zajossá teszi a képet az éjféli bulikon, és részletesebbé teszi a képet a szabadtéri kempingekben. A Tetrapixel technológia különösen éjszakai fotózásnál javítja a fényérzékenységet a részletes éjszakai felvételek érdekében. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

Mozgó témák, például repülő madarak, futásban lévő vadon élő állatok és akcióban lévő sportolók fényképezéséhez a hihetetlenül gyors Super-PD autofókusz részletgazdagabbá teszi a rögzített témákat. A 16 MP-es elülső kamerája várhatóan megfelelő szelfiket készít és jó partner lesz a videohívásokkor. 

Android 13 és a DokeOS 3.1

Eközben a legújabb DokeOS 3.1-et is bemutatta a gyártó, amely Android 13-on alapul. Olyan új funkciókkal rendelkezik, mint például az értesítési engedélyek és a törölt vágólapelőzmények, így teljes körű adatvédelmet biztosít a felhasználók számára. 

Az adatvédelem további védelme érdekében az Alkalmazásrögzítés funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rögzítsék az aktuális alkalmazást, amikor valaki más szeretné használni a telefont. A DokeOS 3.1 az aktív alkalmazások teljes nézetét kapja egy teljesen új vezérlőpulttal, amely javítja a “folyékony” használatot az alkalmazások kezelésével. 

Igazi kompakt méretű telefon érkezik strapa kivitelben

A trekking szerelmesei számára előre telepítik a StepCount fitneszalkalmazást. Emellett a Blackview N6000 védi a szemet a szemkomfort móddal. 

Egyéb jellemzők

A Blackview N6000 tartalmazza az összes olyan kényelmi szolgáltatást, amivel egy okostelefonnak rendelkeznie kell, a globális kapcsolódási támogatást, a Dual 4G VoLTE-t, az OTG-t, a többfunkciós NFC-t, a GPS-t és a GLONASS-t, a Beidou-t és a Galileo-t, az ujjlenyomat-feloldást és az arcfeloldást, valamint a hasznos eszköztárat, például iránytűt, nagyítót, szögmérőt. Ezenkívül a Blackview N6000 csuklópánt-tartót is kínál (nem tartozék). 

Ár és elérhetőség

A Blackview N6000 értékesítésére a tervek szerint július 24. és július 28. között kerül sor, 159,99 dolláros kedvezményes áron az Aliexpress Official Store-ban. További bónuszként a Blackview egy csuklópánt tartót kínál ajándékba a világpremier alkalmával, és az első 300 rendelő mindössze 149,99 dolláros áron vásárolhatja meg az igazán kompakt, ám mindennek ellenálló okostelefont. 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei