Huawei Band 8: íme a top 5 funkció

2023.05.23| Huawei Central
Címkék:

Huawei Band 8


A Huawei Band 8 okoskarkötő már elérhető a nemzetközi piacon, és íme az 5 funkció, amit érdemes figyelembe venni az új viselhető eszköz megvásárlásakor.

Gyönyörű dizájn

A Huawei Band 8 1,47 hüvelykes képernyővel rendelkezik, szuper vékony keretű, szögletes kialakítással. Az általános megjelenés erős és szemet gyönyörködtető. A készülék 8,99 mm vastag és mindössze 14 gramm súlyú.

Négy változat közül lehet választani, zöld, sakura rózsaszín, fekete és vibráló narancssárga. Ezek TPU-ból, szilikonból és nejlonból készült szíjakat használnak. A kényelem érdekében csak be- és kihúzhatja ezeket a pántokat.

Egészségügyi segítség és fitnesz edző

A Huawei Band 8 vadonatúj TruSleep 3.0-val érkezik, amely minden eddiginél jobban követi az alvásodat. Emellett jobb eszközökkel és tippekkel is ellát, hogy javítsd az alvásidődet. Egészségdoktorként ez a készülék a TruSeen 5.0 pulzusmérést kapja meg. SpO2 vér oxigénszintjének mérését és még sok mást.

Huawei Band 8: íme a top 5 funkció

A Band 8 egy fitneszedző is, amely 100 edzésmódot hoz, amelyek közül választhatsz. A pánt még azt is felismeri, ha futsz vagy sétálsz, és automatikusan felismeri a négy fő úszásnem bármelyikét, valamint valós idejű pulzusszám-mérést biztosít úszás közben. A Huawei TruRelax tech számos gyakorlattal és tevékenységgel csökkenti a stresszt.

Akkumulátor

Ez az új viselhető eszköz 14 napos üzemidőt biztosít, ami ersőebb használat mellett akár 9 napra is csökkenhet. A készülék azonban egy szupergyors töltővel újratölthető szinte pillanatok alatt.

Intelligens funkciók

A Huawei Band 8 egyik top 5 funkciója közé tartozik az intelligens hozzáférés. A karkötő egy új Smart Assistantot kapott, amely az okostelefonokhoz hasonlóan jobbra húzással érhető el.

Huawei Band 8: íme a top 5 funkció

A Band 8 segítségével bejövő hívás értesítések, üzenet értesítések és gyors válaszok küldhetők. A Band 8 gyorsindítású alkalmazásokkal is rendelkezik, köztük az Ébresztő, Zseblámpa, Időzítő, Távoli zár, Zene vezérlés és még sok más.

Számos testreszabás

A Huawei Band 8 számos testreszabási lehetőséggel teszi lehetővé a kreativitásodat. Ezek a személyre szabott óraszámlapokból állnak, amelyeket az adott hangulatnak, ruházatnak megfelelően lehet változtatni. Érdekes, hogy több mint 10.000 (!) watchface és mindig bekapcsolt kijelző (AOD) téma áll rendelkezésre, amelyeket alkalmazhatsz a Band 8-on.

Ez volt tehát a Huawei Band 8 öt legjobb funkciója, ami miatt érdemes ezt is bevenni a kívánságlistába, ha okoskarkötőt keresel.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei