HTC One M8: Lollipop vs KitKat

2015.01.30| Phone Arena
Címkék:

HTC One M8

,

Lollipop

,

KitKat


A tajvani gyártó végre elkezdte kiadni a HTC One M8-ra az Android 5.0 Lollipop rendszer, ideje megnézni, mit kapnak a tulajdonosok a teljes rendszer cseréje után.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A tajvani gyártó végre elkezdte kiadni a HTC One M8-ra az Android 5.0 Lollipop rendszer, ideje megnézni, mit kapnak a tulajdonosok a teljes rendszer cseréje után. Az OS-sel együtt értelemszerűen a Sense UI is megújult, köszönhetően a Material Design követelményeknek. A kezelés könnyedebbnek tűnik, ám nincs kizárva a placebo hatás sem, az előzetes tesztek szerint. A lock screen letisztultabb lett, mutatja az értesítéseket, dupla kattintásra megnyitja az adott alkalmazást, elhúzva pedig törölhető az értesítés. Hasznos újítás, hogy alul kiírja, mennyi idő van még hátra a teljes feltöltésig, már persze abban az esetben, ha épp töltődik a telefon. Teljesen átalakult az értesítések megjelenítése a redőnyben, egy lefele húzás a képernyőn ez utóbbit jeleníti meg, majd egy újabb swipe-ra van szükség a toggle gyorsikonok előhívásához. Eltűnt a gyors fényerőszabályzó, a HTC úgy döntött, elég lesz e funkció gyors eléréséhez egy toggle ikon.

Az alkalmazásváltó már rendszerszinten is totálisan új lett, eltűnt a sokak által igencsak kedvelt dizájn, helyét a kártyapakli-szerű elrendezés váltotta fel. Sajnos így nem lehet már egyetlen mozdulattal minden, háttérben futó appot bezárni. A beállításokban most már keresni is lehet, nem kell kívülről megtanulni a mára igencsak zsúfolt lehetőségeket, ezzel együtt sokkal részletesebben lehet az akkumulátor-használatot megtekinteni a Lollipopban, mint a KitKat-ben. Egyelőre ennyi, akik rendkívüli launcher újításokat vártak, azoknak csalódniuk kellett egyelőre, ám a funkcionalitási fejlesztések mindenképpen fontosak. Abban is biztosak vagyunk, hogy egy következő Sense frissítés valóban „gatyába rázza” majd a launchert.A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei