HTC Flyer: tablet specifikáció

2011.01.27
Címkék:

Kiderül, mit is mutat be pontosan pár hét múlva a tajvani gyártó HTC Flyer néven.

Kiderül, mit is mutat be pontosan pár hét múlva a tajvani gyártó HTC Flyer néven. A HTC első androidos internettáblája a Scribe nevet kapta a fejlesztés alatt, ebből lett a Flyer. A hírek szerint márciusban már kapható is lesz az Egyesült Államokban, bár mégis a norvég Amobil oldalról ismertük meg a teljes tudáslistáját.

A HTC a Flyerrel nagyon gyorsan szeretne piacra kerülni, lehetőleg még a konkurencia előtt, így Android 2.3-mal szállítják a készülékeket, amelyek időben frissíthetők lesznek 3.0 Honeycombra természetesen. A Flyereken a Sense egy módosított változata lesz megtalálható, hogy minél inkább „asztali gép” érzést kölcsönözzenek a felhasználónak a mobil-feeling helyett.

HTC Flyer: tablet specifikáció

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A HTC Flyer megjelenítője egy 7 colos, 1024×600 képpont felbontású változat lesz, az Android 2.3 alatt egy egymagos Qualcomm MSM8255 processzor dolgozik majd, ugyanez szolgál a Desire HD-ben is. A tablet HSPA és Wi-Fi támogatást is élvez, 14.4 Mbps le- és 5.76 Mbps feltöltéssel, ám sajnos hanghívásra nem lesz alkalmas! Egy tablethez hozzátartozzik a HDMI és a DLNA-támogatás, egyik sem hiányzik.

A Flyer hátlapi kamerája öt megapixeles, LED vakus és arcfelismerő, míg a másodlagos kamera a videohívásokhoz tartozik, ez 1.3 megapixeles. A Flyer várhatóan rendkívül könnyű lesz, de a pontos adat még nem ismert, ahogy az sem, hogy mekkora akkumulátort kap. Áprilistól Európában is elérhető lesz.A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei