Hoppá! Ezzel a kütyüvel lefedettség nélkül is küldhet üzenetet

2023.03.02| Motorola

Az eszköz műholdas kapcsolattal ruházza fel az iOS vagy Android rendszert futtató okostelefonokat. A Bluetooth technológiát alkalmazó kiegészítő a helymegosztást és SOS jelzés leadását is támogatja.

A Bullitt Group, a brit mobiltelefon-gyártó a Lenovo vállalathoz tartozó Motorola Mobilityvel együttműködve bemutatta a Motorola defy satellite linket. A Bluetooth-eszköz bármely iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatva műholdas kapcsolatot biztosít *. A kiegészítő Bullitt Satellite Messengerrel érkezik, amely a Bullitt Group műholdas üzenetküldést biztosító alkalmazása.

A Motorola defy satellite link egy könnyű, praktikus rögzítőhurokkal ellátott Bluetooth-kiegészítő.  Kompatibilis Android vagy iOS készülékhez* csatlakoztatva biztosít kétirányú üzenetküldést műholdon keresztül, valamint a helymegosztást és az SOS jelzés leadását, mindezt a Bullitt Satellite Messenger alkalmazással.

Hoppá! Ezzel a kütyüvel lefedettség nélkül is küldhet üzenetet

Az eszköz megfelel a Mil-Spec 810H szabványnak, valamint IP68-as minősítés szerint víz- és porálló. 600 mAh-s akkumulátora több napos használatra elegendő üzemidőt biztosít. Az eszközön fizikai SOS és helymeghatározó "bejelentkezés" (check-in) gomb található, így okostelefonon nélkül is képes ellátni ezeket a funkciókat.

Bullitt Satellite Messenger: Közvetlen műholdas technológia a kétirányú műholdas üzenetküldéshez

A Bullitt Satellite Messenger az első 3GPP szabványokon alapuló műholdas NTN vagy közvetlen műholdas kommunikációt alkalmazó üzenetküldő szolgáltatás. Az új Motorola defy termékcsalád a szolgáltatást a meglévő geostacionárius műholdakhoz való csatlakozáshoz használja. Így a meglévő, jól kiépített infrastruktúrán keresztül megfizethető és folyamatos lefedettséget biztosít.

A Motorola defy műholdas készülék Bluetooth segítségével csatlakozik az okostelefonhoz. Ezt követően a készülék közvetlen kapcsolatot létesít a föld felett 22 300 mérföldre lévő geostacionárius műholdakhoz, a Bullitt Satellite Messenger alkalmazással pedig szöveges üzenetek küldésére képes, amikor a mobil- és a Wi-Fi hálózat nem elérhető.

Hoppá! Ezzel a kütyüvel lefedettség nélkül is küldhet üzenetet

A Bullitt Satellite Messenger alkalmazással nem rendelkező címzettek egyszerű SMS-ként fogadhatják az üzenetet meglévő telefonjukra. Válaszüzenet küldése a kapcsolódó Android vagy iOS alkalmazás letöltésével történhet. A műholdon keresztül küldött vagy fogadott üzenetek költségei a műholdas üzenetküldő előfizetési csomagjából kerülnek levonásra, a címzett részéről extra költség nem merül fel.

Az SOS jelzés a FocusPoint International által üzemeltetett segélyhívó központokhoz fut be, és valamennyi, műholdas kommunikációt biztosító csomag részét képezi. A legkisebb csomag előfizetési díja havi 4,99 euró, de egyéb csomagok is igénybe vehetőek.

Ár és elérhetőség

A Motorola defy satellite link 2023 májusától lesz elérhető Magyarországon. Külön az eszköz várhatóan 119 eurótól lesz elérhető, míg az Essential Messaging előfizetési csomagban (amely havonta maximum 30 kétirányú üzenet küldését foglalja magában) várhatóan 169 euróért vásárolható meg.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei