Honor Magic 4: február 28-án jelenik meg a sorozat

2022.02.16
Címkék:

Honor Magic 4


A Honor nemrég jelentette be legújabb telefonja címét és megjelenési dátumát, de hogyan fog kinézni és mit fog tudni?

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A mai bejelentésen csak egy nagy név, kép és egy dátum szerepelt: Honor Magic 4, február 28. 13:00 CET (12:00 GMT). Az új készüléket az MWC 2022-n mutatják be, valamint számos egyéb potenciális termékbejelentést is várhatunk majd.

 

Ennek a helyszínnek a megválasztása érdekes, tekintettel a Honor’s Magic sorozat korábbi telefonjaira. Bár ezek általában a márka egyik telefonjának legmagasabb specifikációival büszkélkedhetnek, Európában általában nem adták ki őket. A Honor Magic 4 ezen a nagy barcelonai eseményen debütálhat, és így joggal számolhatunk azzal, hogy Europában is elérhető lesz majd a készülék.

 Honor Magic 4: február 28-án jelenik meg a sorozat

Kamera

Az első sajtóközlemény képe nem hagy kétséget bennünk, mi lesz ennek az okostelefonnak a fő jellemzője. Az összes promóciós anyagon van egy nagy, fenyegető kameramodul, így nagyszerű dolgokra számítunk, ami a mobilfotózást illeti.

Bár a február 16-i bejelentésen nem osztottak meg további specifikációkat, bizonyos információk már az esemény előtt kiszivárogtak:  Ezek szerint egy standard egy Plusz és egy Pro verzióra számíthatunk.  A legfrissebb kiszivárogtatott specifikációk szerint (a GizmoChina forrása) az új sorozat három modellje egy-egy 50 megapixeles széles látószögű kamerát és egy 50 megapixeles ultraszéles kamerát kínál majd, amely makrófotózásra is alkalmas. A standard változat ezután 16 megapixeles teleobjektív érzékelővel lesz felszerelve, míg a Pro modellek egy 50 megapixeles teleobjektív érzékelőt (100-szoros digitális zoom támogatással), egy 50 megapixeles monokróm kamerát és egy 8 × 8 dTOF mélységérzékelőt tartalmaznak. .

 

A termék első előzetese arra utalt, hogy a Snapdragon 8 Gen 1-en fog futni, amely a Qualcomm legújabb csúcskategóriás mobillapkakészlete, amely 5G-kapcsolatot kínál.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei