Hogyan válasszunk a léghoki asztalok közül?

2023.11.15
Címkék:

Sokan ismerik és szeretik ezt a játékot, de nem mindenki tudja, hogy mi alapján érdemes a léghoki asztalok közül választani.

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Márpedig otthoni használatra, vendéglátóipari egységekbe, játékterembe, kollégiumokba és még számos egyéb helyen is nagyszerű szórakozást tud jelenteni. Nézzük meg, hogy miként működik, kinek való, és miként válasszunk a nagy kínálatból!

 

Mik is azok a léghoki asztalok?

 

A Játéksport léghoki asztalai nagyszerű és egyben dinamikus szórakozást jelentenek bárki számára, kortól és nemtől függetlenül! Ezen a speciális asztalon lehet játszani a léghokit, ami abból áll, hogy egy korong levegő befúvása által van mozgatva, és egy ütővel az ellenfél kapujába próbáljuk juttatni az.

 

A működési elv egyszerű. A felület (ahol a játék folyik) síkos és lyukacsos, könnyen csúszik rajta a korong. Alulról egy ventilátor segítségével levegő kerül befújásra, így keletkezik a korongnak az a jellegzetes lebegésre emlékeztető mozgása. A perem megemelt, így még extrém nagy ütés esetén sem esik le a játéktérről a korong. Számos asztaltípus található a piacon, érdemes megnézni a Játéksport kínálatát.

Hogyan válasszunk a léghoki asztalok közül?

Kiknek való a léghoki?

 

Ez a játék kortól és nemtől függetlenül bárki számára képes kiváló szórakozást nyújtani. Összehozza a családot, a barátokat, és a fiatalokat az idősekkel. Nem is azzal szokott lenni a baj, hogy nem akar valaki vele játszani, ennél sokkal nehezebb abbahagyni!

 

Mivel nagyon egyszerű, ezért kezdőként is jól lehet érezni magunkat. De persze profiként is igazán élvezetes meccseket lehet játszani. Nemcsak saját magunknak érdemes beszerezni, hanem adhatjuk ajándékba is! Kinek? Családon belül vagy barátoknak is adhatjuk. Szülinapra, évfordulóra és karácsonyra is kiváló ötlet! Garantáltan meglesz a program az átadást követően.

 

Vendéglátóhelyek számára is kiváló vendégcsalogató. Játékterembe szinte kötelező! Persze ide már egy komolyabb, masszívabb darabot érdemes vásárolni, amely minőségi anyagból készült.

 

Legyen valaki akár kezdő, akár profi, a Játéksport kínálatában a fenti linken mindenki megtalálja a hozzá illő léghoki asztalt.

 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket?

 

Vannak egészen kezdő szintű darabok, és masszív, nagy profi szerkezetek is. Ha otthoni szórakozásra szánjuk, akkor egy könnyebb modell is tökéletesen megfelel. Ellenben egy vendéglátóhelyre vagy játékterembe már mindenképp nagyobb, nehezebb, strapabíróbb termék fog kelleni.

 

A kiválasztás során fontos a méret, mert nemcsak magának az asztalnak, de a játékosoknak is kell a hely, a mozgástér. A motor (ami a lyukakon felfelé fújja a levegőt) lehet kisebb és nagyobb is. A nagyobb teljesítményű darabok drágábbak, viszont egyúttal jobb játékélményt is biztosítanak.

 

Mindezek mellett a stílus és a szín is fontos lehet, hogy illeszkedjen a környezetébe, vagy a mi igényeinkhez, ízlésünkhöz. Bármelyik léghoki asztal mellett is döntünk, a lényeg az, hogy élvezzük a játékkal és szeretteinkkel töltött időt!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei