Hogyan lehet pénzt keresni kézilabda meccsekre való fogadással

2022.06.01
Címkék:

Bár széles körben használják iskolákban és sport órákon, a profi kézilabda panorámaképe nagyon kicsi, és ritkán jelenik meg a spanyol sporthírekben.

Ennek ellenére a spanyol kézilabda már eddig is remek eredményeket ért el, dél-amerikai bajnokként a férfiakkal és világbajnokként a női válogatottal.

 

Férfi kézilabdában a regnáló világbajnok Dánia, míg a női kézilabdában Hollandia a regnáló világbajnok.

Kézilabda sportok játékszabályai

A kézilabdában két, egyenként 7 fős csapat játszik futsalszerű pályán. A játék két, egyenként 30 perces félidőre oszlik, két játékvezetővel a pályán, mindkét oldalon egy-egy.

 

A csapattag 3 lépést tehet labdatartás közben, amely után feltétlenül meg kell játszania a labdát, vagy meg kell próbálnia gólt szerezni, kivéve, ha a játékos a labdát a mozdulat közben a földre pattintja.

 

Kézilabdában csak a kapus léphet be a büntetőterületre, kivéve a büntetőrúgást, de a játékos beugorhat a büntetőterületre, amikor gólt próbál szerezni, amíg a ziccer a büntetőterületen kívül kezdődik.

 

A kézilabdára fogadáshoz olyan bukmékert kell választani, amely a világ minden táján lefedi ezt a sportágat, mert Spanyolországban alig találni erről a sportágról.

 

A világ egyik legjobb háza a Bet20, amely egyben az egyik legnagyobb spanyol beszállító a platformján. Ha fogadni szeretne kézilabdára, csak lépjen ide, és könnyen megtalálja a kézilabdát a képernyő bal oldalán található sport listában.

 

A legígéretesebb játékpiac a piac felett és alatt van.

 

Ahhoz, hogy az Over sikeres legyen, legalább 58 gólt kell szereznie a játékban. Under sikeréhez a játéknak összesen 57 ponttal kell rendelkeznie.

 

Arra is lehet fogadni, hogy az egyes csapatok hány gólt szereznek. Példaként láthatjuk, hogy Bosznia szorzója 26,5 gól, míg Franciaországé 31,5. Ennek az az oka, hogy Franciaország a több gól esélyese.

 

Mindkét csapat gól szerzési piaca nagyon népszerű a futball mérkőzéseken, és lehetőség van kézilabdára is fogadni, igaz, több góllal. Ez vonatkozik a „Mindkét csapat 20 és 25 gólt szerzett” fogadásra is.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokNézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

Nézd meg az Apple iPhone 14 Pro Max előzetesét!

2022.07.15
| GSM Arena
Az Apple iPhone 14 Pro Max dummy előlapján a dupla kivágás látható, a vanilla verzión nincs ilyen újítás.
Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

Az iPhone 14 a vártnál korábban érkezhet

2022.08.08
| Phone Arena
Nem meglepő, hogy az Apple gőzerővel dolgozik az iPhone 14 bemutató eseményen, ám az eddig sejtett dátum változhat.
30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

30 ezer forint alatt vihető a Xiaomi Mi Band 7 Pro

2022.07.16
| Tomtop
Épphogy bejelentette a kínai cég a Xiaomi Mi Band 7 okoskarkötőt, máris itt a 7 Pro verzió teljese más dizájnnal és kapható is.
Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

Az Apple Watch Pro ugyanannyiba kerül, mint az iPhone 13 Pro?

2022.07.11
| Phone Arena
Mintha nem lenne elég, hogy az iPhone 14 valószínűleg drágább lesz, mint az iPhone 13 sorozat, egy új hír szerint az Apple Watch strapabíró kiadása pofátlan árcédulával érkezik.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Ön mennyi mobil adatot használ el egy hónapban?


csak wifin internetezek
0-1 GB
1-2 GB
2-5 GB
5-10 GB
10GB +Korábbi szavazások eredményei