Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

2023.08.16
Címkék:

whatsapp


A hamis helyszínek és hamis élő helyszínek küldése a WhatsAppon szórakoztató és hasznos trükk lehet, akár meg akarod lepni szeretteidet, akár meg akarod védeni a magánéletedet.

Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

A havi 2,7 milliárd aktív felhasználóval a WhatsApp az első helyen áll a legnépszerűbb globális m obile messenger alkalmazások listáján. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az alkalmazás életünk szerves részévé vált. Akár a barátokkal való találkozók összehangolásáról, akár a szeretteinkkel való kapcsolattartásról van szó, a WhatsAppon való helymegosztás mindennapos gyakorlattá vált. De mi van akkor, ha hamis tartózkodási helyet szeretne küldeni a WhatsAppon? Akár meglepetésként, akár csak egy kis móka kedvéért, vannak módok hamis helymeghatározás küldésére a WhatsAppon mind az Android, mind az iOS készülékek esetében. Ebben az útmutatóban különböző módszereket fogunk megvizsgálni, amelyek lehetővé teszik, hogy hamis élő helyeket küldjön a WhatsAppon.

  1. rész: Hamis helymeghatározások küldése a WhatsApp-on (bármilyen alkalmazás nélkül)

Akár hiszed, akár nem, a WhatsAppon valóban küldhetsz hamis helymeghatározást magával az alkalmazással, anélkül, hogy további eszközökre vagy alkalmazásokra lenne szükséged. Bár ezzel a módszerrel nem élő, hanem csak statikus helyeket lehet küldeni, bizonyos helyzetekben mégis hatékony lehet.

Így küldhetsz hamis helyet a WhatsApp-on bármilyen alkalmazás nélkül:

  1. lépés. Engedélyezze a GPS helymeghatározást a készülék beállításaiban.
  2. lépés. Nyissa meg a WhatsAppot, és navigáljon a beszélgetéshez, ahová a hamis helymeghatározást szeretné elküldeni.
  3. lépés. Koppintson a melléklet ikonjára (gemkapocs ikon), és válassza a "Hely" lehetőséget.
  4. lépés. Koppintson a képernyő bal felső részén található négyzet ikonra, hogy egy piros gombostűt helyezzen el a térképen.
  5. lépés. Húzza a piros gombostűt a térképen a kívánt hamisított helyre.
  6. lépés. Koppintson a "Send this location" opcióra, és voilá! Sikeresen elküldtél egy hamis helyet a WhatsAppon.

Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

Bár ez a módszer egyszerű, és nem igényel további alkalmazásokat, fontos megjegyezni, hogy az elküldött hely statikus lesz, nem pedig élő hely. Bizonyos forgatókönyvekben azonban még így is megfelelhet a célnak.

 

  1. rész: Hamis élő helymeghatározások küldése a WhatsApp számára

Ha hamis valós idejű tartózkodási helyet szeretne küldeni a WhatsAppon, van néhány megbízható módszer, amelyet kipróbálhat. Vizsgáljuk meg őket részletesen.

  1. módszer. Az iRocket LocSpoof használata

Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb eszköz a WhatsApp-on való élő helymeghatározás meghamisítására az iRocket LocSpoof helyváltoztató. Ez a nagy teljesítményű számítógépes program/mobilalkalmazás lehetővé teszi, hogy néhány kattintással a világ bármely pontjára megváltoztassa a tartózkodási helyét, anélkül, hogy jailbreakelnie vagy rootolnia kellene a telefonját.

Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

Főbb jellemzők

  • Szimulálja a GPS-mozgást akár joystickkal, akár a szabad mozgáshoz az útvonal megrajzolásával.
  • Használja a helyalapú alkalmazásokat, például a kiterjesztett valóságot használó játékokat (Pokémon GO), a közösségi médiaplatformokat (WhatsApp/Snapchat/Instagram) és más kapcsolódó szoftvereket.
  • Kompatibilis az Android és az iOS minden verziójával, beleértve a legfrissebb Android 14-et is.

Íme egy lépésről-lépésre útmutató arról, hogyan küldhetsz hamis élő helyeket a WhatsApp-on az iRocket LocSpoof (Windows verzió) segítségével:

  1. lépés. Indítsa el a LocSpoof-ot a számítógépén, és válassza a "Get Started" (Kezdje el) lehetőséget. Kapcsolja össze a készülékét a számítógéppel, oldja fel, és a biztonságos kapcsolat létrehozásához koppintson a "Bizalom" lehetőségre.

    Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

  2. lépés. A képernyő jobb felső sarkában található első ikonra kattintva navigáljon a "Teleport Mode" (Teleportálás mód) menüpontba. Írja be a kívánt célállomást a bal felső sarokban lévő szövegmezőbe, majd nyomja meg a nyíl ikont.

    Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

  3. lépés. Egy felugró ablakban megjelenik a beírt célállomás a nevével, koordinátáival és távolságával együtt. Miután megerősítette a kiválasztott célállomást, kattintson a "Mozgás" gombra.

    Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

  4. lépés. Ha a fent említett eszközzel módosította a helyét, a készülék alkalmazásai mostantól tükrözni fogják a teleportált helyet. Most már bátran használhatja a WhatsApp helymeghatározó szolgáltatását, hogy megossza a kiválasztott helyet barátaival.

Az iRocket LocSpoof zökkenőmentes élményt nyújt a WhatsApp vagy más helymeghatározáson alapuló alkalmazásokban a helymeghatározás meghamisításához, így könnyedén meglepheti barátait vagy megvédheti magánéletét.

  1. módszer: Hamis GPS helymeghatározó alkalmazás használata

Ha hamis valós idejű helyeket akarsz küldeni a WhatsApp-on számítógép használata nélkül, itt egy elérhető módszer. Az egyik népszerű lehetőség a Fake GPS Location alkalmazás használata, amely lehetővé teszi, hogy Android telefonodat a világ bármely pontjára teleportáld néhány érintéssel. Ez az alkalmazás hamis GPS-helyet állít be, így a telefonod minden más alkalmazása azt hiszi, hogy ott vagy.

Íme, hogyan hamisíthatod meg a WhatsApp helyét Androidon a Fake GPS Location alkalmazással:

  1. lépés. Töltse le és telepítse a Fake GPS Location alkalmazást a Google Play Áruházból.
  2. lépés. Menjen a készülék "Beállítások" menüpontjába, és engedélyezze a fejlesztői beállításokat a "Telefonról" gombra koppintva, majd 7-szer koppintson a build számra.
  3. lépés. A fejlesztői beállítások között keresse meg és válassza ki a "Mock location app kiválasztása" opciót, és válassza ki a Fake GPS Location appot.
  4. lépés. Engedélyezze a GPS-t a készülék beállításaiban, és nyissa meg a Fake GPS Location alkalmazást.
  5. lépés. Helyezze a piros jelölőt a térképre, vagy írja be a keresősávba a kívánt helyet. Érintse meg a keresés gombot a hamis helyszín beállításához.

    Hogyan küldhetünk hamis helyeket és élő helyeket a WhatsApp-on?

  6. lépés. Nyissa meg a WhatsAppot, és ossza meg a hamis tartózkodási helyet a kapcsolataival.

Természetesen a fent említett LocSpoof szoftver nemrégiben kiadott egy Android alkalmazást, amely szintén GPS helymegváltási funkciókat biztosít a felhasználók számára. Nyugodtan próbálja ki valamelyik alkalmazást a saját eszközén, számítógép használata nélkül.

 

Következtetés

A hamis helyszínek és hamis élő helyszínek küldése a WhatsAppon szórakoztató és hasznos trükk lehet, akár meg akarod lepni szeretteidet, akár meg akarod védeni a magánéletedet. Mai átfogó útmutatónkban különböző módszereket vizsgáltunk a hamis helyszínek küldésére a WhatsAppon számítógéppel és anélkül.

A WhatsAppon belüli statikus hamis helyszínek küldésétől kezdve az olyan hatékony eszközök, mint az iRocket LocSpoof használatáig, most már rendelkezel a tudással és az eszközökkel ahhoz, hogy könnyedén küldj hamis élő helyszíneket a WhatsAppon. Ne feledje, hogy ezeket a módszereket felelősségteljesen használja, és jó szórakozást a WhatsApp-helyszín hamisításának lehetőségeinek felfedezéséhez.

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei