Hivatalos: jövő héten érkezik az új Redmi Note 9 sorozat

2020.11.20| Android Authority

A Xiaomi megerősítette az új Redmi Note 9 sorozat bevezetésének dátumát. Várhatóan három eszköz jön, az 5G Pro a pletykák főszereplője.

Hónapokig tartó spekuláció és név kitalálás után a Xiaomi a jövő héten bemutatja az új Redmi Note 9 sorozatot. Weibo bejegyzésben erősítette mg a gyártó, hogy három telefon kerül a kínálatba, a vállalat az egyik modell fizikai kialakítását is megosztotta, az még nem világos, hogy mindhárom telefon hozza-e ezt a dizájnt.

Arra számíthatunk, hogy legalább egy Redmi Note 9 kör alakú hátsó kamerarendszerrel rendelkezik, amely négy kamerát tartalmaz. A színválaszték csillogó felületet biztosít szürke-ibolya és égszínkék árnyalatokban. A régóta keringő pletykák szerint a három modell közül legalább kettő 5G-re alkalmas chipsetet kap és 4G-s verziót is terveznek kiadni Kínában.

Hivatalos: jövő héten érkezik az új Redmi Note 9 sorozat

Ami a specifikációkat illeti, a Redmi Note 9 Pro nagy eséllyel egy kissé módosított külsejű Xiaomi Mi 10T Lite lesz. Ez 6,67 hüvelykes, 120Hz-es kijelzőt, Snapdragon 750G SoC-t és egy 4820 mAh-s akkumulátort jelent. A kisebbik Redmi Note 9 opció 6,53 hüvelykes kijelzőt, MediaTek Dimensity 800U lapkakészletet és 5000 mAh akkumulátort tartalmazhat. A Xiaomi még nem támasztotta alá ezeket a specifikációkat, a bejelentésre november 26-án, CST 20:00 órakor kerül sor.

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Egyre több cég dob piacra összehajtható telefonokat. Ön venne?


Igen
Nem
TalánKorábbi szavazások eredményei