Hiába Nintendo, mégsem elég sikeres a Dr. Mario World

2021.07.28| Phone Arena

Szemben azzal, amit a Nintendo rajongói gondolhatnak, nem minden válik aranyrúddá, amit a japán vállalat márkaneve alatt indít.

Bár a Nintendo játékainak túlnyomó része nyereséges, úgy tűnik, vannak olyan címek, amelyek alulteljesítenek. A Dr. Mario World az egyik ilyen játék, amely fekete lyuknak tűnik a Nintendo erőforrásai számára. A körülbelül két évvel ezelőtt Androidon és iOS -en megjelenő Dr. Mario World közel 5 millió dollárt termelt megjelenése óta, ami a legalacsonyabb összeg a Nintendo mobiljáték kínálatában.

Hiába Nintendo, mégsem elég sikeres a Dr. Mario World

A SensorTower jelentése szerint a Fire Emblem Heroes önmagában 656 millió dollárt termelt a Nintendo mobilbevételéből, ami több mint 60 százalékot tesz ki. Ez messze a legjövedelmezőbb Nintendo mobil játék, amelyet az Animal Crossing követ: Pocket Camp (12%), majd a Dragalia Lost (11%), a Mario Kart Tour (8%) és a Super Mario Run (7%).

Mint korábban említettük, Dr. Mario World mobilbevétele kevesebb, mint 1 százalékot tesz ki, valószínűleg ez a fő oka annak, hogy a Nintendo a játék leállítása mellett döntött. A japán fejlesztő a mai napon bejelentette, hogy a Dr. Mario World játék szolgáltatása 2021. november 1-jén véget ér. Ezenkívül a Nintendo figyelmeztette a játékosokat, hogy a gyémántok 2021. július 28-tól már nem lesznek megvásárolhatók.

A szolgáltatás befejezése után a játékot elindító játékosok a szolgáltatás befejezéséről szóló értesítést olvashatják majd a képernyőn és nem játszhatnak többé Dr. Mario World játékot. A játékosok azonban továbbra is visszatekinthetnek játéktörténetükre az Emlékek részben, amely egy weboldal, amely a játék szolgáltatásának lejárta után válik elérhetővé.

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei