Hétvégén pózolt nekünk a HTC One A9

2015.10.12| Phone Arena
Címkék:

HTC One A9

,

Aero


A tajvani gyártó hamarosan bejelentésre kerülõ új és igencsak megosztó okostelefonja képeken mutatja meg magát a debütálás elõtt.

Ezúttal is az OnLeaks mutatta be a fotókat arról a készülékrõl, amelyrõl többen úgy gondolják, hogy csúcsmobil lesz, míg mások szerint azért már a középkategóriát üti. Elõbbi oka az volt, hogy a HTC társalapítója és vezérigazgatója, Cher Wang még júniusban elárulta a részvényeseknek, hogy egy új csúcskategóriás eszközre számíthatnak még ebben az évben. Akkor hallhattunk sokat az Aero nevû telefonról, amely a benchmark tesztek alapján egy abszolút felsõkategóriába tartozó modell volt a maga MediaTek MT6797-es processzorával. Azóta kiderült, hogy a HTC One A9 külsõleg prémium hatást kelt a fém vagy fém keretû házzal, ám tudásban tényleg az átlagot hozza csak. A HTC várhatóan október 20-án mutatja be az újdonságot, majd novemberben kerül a piacra hatféle színben.

Hétvégén pózolt nekünk a HTC One A9

A friss pletykák szerint a HTC One A9 öt colos, full HD felbontású kijelzõvel, 441ppi pixelsûrûséggel érkezik. Az Android 6.0 Marshmallow rendszer gyorsaságáról a Qualcomm Snapdragon 617 SoC gondoskodik nyolc maggal, valamint egy Adreno 405 grafikus gyorsító és két gigabájt RAM is rendelkezésre áll. A belsõ tárhelye 16 gigabájt lesz, microSD kártyával igény szerint bõvíthetõ. Jelenleg úgy tudni, hogy a hátlapi kamera 13 megapixel felbontású lesz és optikai képstabilizátort is álmodtak bele a fejlesztõk, az elõlapi marad 4 megapixeles UltraPixel szenzor. A mindössze 7 mm vékony modellbe egy 2150 mAh-s akkumulátor fért, az elõlapon pedig a gyártótól kissé szokatlan módon home gomb látható, ennek oka természetesen az ujjlenyomat-olvasó.

Hétvégén pózolt nekünk a HTC One A9



Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



HTC One A9: a középkategória csúcsa

HTC One A9: a középkategória csúcsa

2015.10.26
| GSM Arena
A tajvani gyártó múlt héten rántotta le a leplet a sokat pletykált HTC One A9 okostelefonról, amely Marshmallow rendszerrel és ismerős dizájnnal debütált.
Megérkezett a legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-hoz

Megérkezett a legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-hoz

2015.11.11
| Vodafone
A Vodafone Magyarország készülék kínálatában már elérhető a legújabb HTC csúcsmodell, a HTC One A9, amely az első Marshmellow-s HTC okostelefon Magyarországon, azaz az első olyan telefon, amely a legújabb, 6.0-ás Android verzióra épül.
Nincs még Marshmallow rendszered, de szeretnél akkumulátor-kímélő üzemmódot?

Nincs még Marshmallow rendszered, de szeretnél akkumulátor-kímélő üzemmódot?

2015.11.13
| Phone Arena
Az Android 6.0 Marshmallow rendszerben debütált az OS-be integrált Doze funkció, amely lehetővé teszi, hogy a készülék rendkívül energiatakarékos legyen.
Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

Hivatalosan is újra itt a HTC One X9

2016.02.24
| Phone Arena
A tajvani gyártó február 21-én újra bejelentette az idei év egyik középkategóriás nagyágyúját, a HTC One X9 okostelefont.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei