Hegyvidéki életérzés luxussal átitatva

2023.05.11
Címkék:

Ha eleged van már a hétköznapok taposómalmából, és kiszakadnál a nagyváros szédítő forgatagából, ha szeretnél kettesben romantikázni a pároddal a háborítatlan természet lágy ölén, de mégis luxuskörülmények között, akkor csomagoljatok és vegyétek célba a Bélkő-hegyet!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Luxus a hegyen

Mit szólnál ahhoz, ha reggel felébredve a Bélkő-hegy csodás látványában gyönyörködve kavargatnád a habos lattédat? A Bélkő-hegy sziklás csúcsaival és lélegzetelállító kilátásával felejthetetlen élményt nyújt a látogatóknak, mely egyszerre üdítő és lenyűgöző.

A WoodLand Luxury vendégháza Bélapátfalván elkápráztatja a legigényesebb vendégeket is. A ház ízlésesen berendezett, és minden apró részletre odafigyeltek a dekorálás során. A szálláshely legkülönlegesebb jellemzője a Bélkő-hegy közelsége, amely fenségesen magasodik a környező táj fölé. A vendégek számos olyan kényelmi szolgáltatást vehetnek igénybe, amelyek célja, hogy fokozzák az élményt. A környéken nincs hiány a kikapcsolódási és felüdülési lehetőségekből. Az étkezési lehetőségek széles skálája található a környéken a laza kávézótól a minőségi étteremig, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

A lenyűgöző környezeten túl a szálláshely luxussal van átitatva és a WoodLand Luxury tulajdonosai teszik igazán különlegessé a helyet. A csapat elkötelezett a kivételes kiszolgálás és a részletekre való odafigyelés iránt, biztosítva, hogy minden vendég úgy érezze, szívesen látják.

Hegyvidéki életérzés luxussal átitatva

Jártál már Bélapátfalván?

Ha még nem sikerült ellátogatnod e csodás településre, akkor itt a lehetőség, hogy összekösd a vidék felfedezését egy csodás környezetben való felüdüléssel. Heves megyében Egertől északra található a 816 m magas Bélkő-hegy lábánál. A túrázást kedvelők számára kihagyhatatlan helyszín, a csúcsra Magyarország egyetlen komplex típusú tanösvénye vezet, mely 4 km hosszú és az egyedülálló állat- és növényvilágot mutatja be. A hegy népszerű az extrém sportok kedvelői körében a 800 méteres szintkülönbségek miatt, valamint itt találjuk az ország egyetlen drift pályáját is.

Élvezd a természetet luxussal fűszerezve!

A Bükk-fennsík különleges helyzete miatt egészen egyedülálló a botanikai és állatvilága, olyan ritka madarakkal is találkozhatunk itt, mint a vándorsólyom, a hajnalmadár vagy a ritka fehérhátú harkály. A növények között is találunk számos, kizárólag ezen a területen előforduló fajokat. Érdekesség, hogy a hegy déli csúcsán szubtrópusi, az északi oldalán pedig jégkori eredetű növényzetet találunk, de ha arrébb sétálunk két métert, akkor is teljesen más flórával találkozhatunk.

Ha elfáradtál a túrázásban akkor a kényelmes WoodLand Luxury vendégházban pihenheted ki a fáradalmakat és lazíthatsz, hogy a következő nap felfedezd a környék látnivalóit.

A festői látvány és a spirituális energia pedig feltölt és szinte újjászületve térhetsz haza a mindennapokba nem feledve az élményt soha.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei