Hazánkban a Redmi Note 10 5G

2021.06.08| Xiaomi
Címkék:

Redmi Note 10 5G


A Redmi Note 10 5G hivatalosan is elérhető Magyarországon, ráadásul extra kijelzőgaranciával és Mi Band 5 okoskarkötővel.

A Xiaomi múlt héten egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bejelentette, hogy hazánkban is megkezdődik az árbajnok teljesítménysztár Redmi Note 10 5G piaci forgalmazása. Ezzel egyidőben a Mi Smart Band 6, a Xiaomi legújabb aktivitásmérőjének bevezetése is megtörtént tovább bővítve az itthon elérhető Xiaomi okoseszköz palettát.

Redmi Note 10 5G: 5G-képes telefon elérhető áron

Az okostelefonok új korszakát hozták el az 5G-képes készülékek.  A Redmi Note 10 5G pedig a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon. A kedvező ár azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén!  A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

Hazánkban a Redmi Note 10 5G

A 90Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60Hz-re vált, játék közben pedig 90Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Ez a garanciája az optimális akkumulátor használatnak és a legjobb felhasználói élménynek.

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Mindezen felül az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

A Redmi Note 10 5G kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makro szenzorbólés egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 mAh-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban.

A Redmi Note 10 5G ára a következők szerint alakul: a 4GB + 64GB verzió bruttó 84.990 Ft, míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező variáns bruttó 89.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

*Az első vásárlók a Redmi Note 10 5G mellé egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítési csatornákon, a készlet erejéig. A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 bundle ajánlott fogyasztói ára a kijelölt partnereknél 79.990 Ft.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

A Mi Smart Band 6 tulajdonosok egy lépéssel a piac előtt járnak

A vadonatúj Mi Smart Band 6 elődjénél körülbelül 50 százalékkal nagyobb, 1,56 colos, AMOLED kijelzője a képeket és információkat nagy felbontásban, jól olvashatóan jeleníti meg. A karkötő a sportos életmódot támogatója, amely összesen 30 mozgásformát tartalmaz és 6 gyakori edzés automatikus nyomon követését teszi lehetővé – dupla annyit, mint az elődje.

Hazánkban a Redmi Note 10 5G

Az egészségi állapotunk számos paraméterét méri az eszköz, így például a véroxigénszintünket, a szívritmusunkat és az alvásunk minőségét is. A Mi Smart Band 6 a hivatalos hazai értékesítési csatornákon bruttó 16.990 Ft ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

*A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 csomagajánlatról érdeklődjön a résztvevő partnereknél. Az ajánlat a készlet erejéig él valamennyi hivatalos értékesítési csatornán.

 

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Itt az első valóban vízálló Redmi Note!

Itt az első valóban vízálló Redmi Note!

2021.08.03
| Android Authority
A kínai gyártó lerántotta a leplet a Redmi Note széria első, valóban vízálló okostelefonjáról.
Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

Xiaomi Spring Week: akciók a Xiaominál

2022.04.20
Elkezdődött a Xiaomi Spring Week 2022, amelynek ajánlatai 2022. április 19-től május 1-ig lesznek elérhetőek
Render képen a Note 10

Render képen a Note 10

2019.05.24
| PhoneArena
A Samsung új Note-ja négyféle verzióban érkezhet a boltokba.
Nem kettő, négy Note 10 érkezik nyáron

Nem kettő, négy Note 10 érkezik nyáron

2019.04.09
| Phone Arena
Nyár végén a Samsung a népszerű phablet családhoz nem egy, hanem négy tagot prezentál.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei