Hazánkban a Redmi Note 10 5G

2021.06.08| Xiaomi
Címkék:

Redmi Note 10 5G


A Redmi Note 10 5G hivatalosan is elérhető Magyarországon, ráadásul extra kijelzőgaranciával és Mi Band 5 okoskarkötővel.

A Xiaomi múlt héten egy magyar nyelvű online esemény keretein belül bejelentette, hogy hazánkban is megkezdődik az árbajnok teljesítménysztár Redmi Note 10 5G piaci forgalmazása. Ezzel egyidőben a Mi Smart Band 6, a Xiaomi legújabb aktivitásmérőjének bevezetése is megtörtént tovább bővítve az itthon elérhető Xiaomi okoseszköz palettát.

Redmi Note 10 5G: 5G-képes telefon elérhető áron

Az okostelefonok új korszakát hozták el az 5G-képes készülékek.  A Redmi Note 10 5G pedig a jelenlegi piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon. A kedvező ár azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén!  A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700 processzor, a dual 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

Hazánkban a Redmi Note 10 5G

A 90Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60Hz-re vált, játék közben pedig 90Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Ez a garanciája az optimális akkumulátor használatnak és a legjobb felhasználói élménynek.

Extra kijelzőgarancia az első 6 hónapban

Mindezen felül az augusztus 31-ig vásárolt készülékek mellé a vásárlástól számított 6 hónapon át egy extra kijelző csere garancia jár, amely egy alkalommal ingyenes kijelzőcserét biztosít a felhasználóknak abban az esetben is, ha véletlenül éri sérülés a készülék kijelzőjét.

A Redmi Note 10 5G kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makro szenzorbólés egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel nem nehéz jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 mAh-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban.

A Redmi Note 10 5G ára a következők szerint alakul: a 4GB + 64GB verzió bruttó 84.990 Ft, míg a 4GB + 128 GB tárhellyel rendelkező variáns bruttó 89.990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

*Az első vásárlók a Redmi Note 10 5G mellé egy Mi Band 5 aktivitásmérőt kapnak ajándékba a promócióban résztvevő hivatalos értékesítési csatornákon, a készlet erejéig. A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 bundle ajánlott fogyasztói ára a kijelölt partnereknél 79.990 Ft.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

 

A Mi Smart Band 6 tulajdonosok egy lépéssel a piac előtt járnak

A vadonatúj Mi Smart Band 6 elődjénél körülbelül 50 százalékkal nagyobb, 1,56 colos, AMOLED kijelzője a képeket és információkat nagy felbontásban, jól olvashatóan jeleníti meg. A karkötő a sportos életmódot támogatója, amely összesen 30 mozgásformát tartalmaz és 6 gyakori edzés automatikus nyomon követését teszi lehetővé – dupla annyit, mint az elődje.

Hazánkban a Redmi Note 10 5G

Az egészségi állapotunk számos paraméterét méri az eszköz, így például a véroxigénszintünket, a szívritmusunkat és az alvásunk minőségét is. A Mi Smart Band 6 a hivatalos hazai értékesítési csatornákon bruttó 16.990 Ft ajánlott fogyasztói áron érhető el.

 

*A Redmi Note 10 5G + Mi Band 5 csomagajánlatról érdeklődjön a résztvevő partnereknél. Az ajánlat a készlet erejéig él valamennyi hivatalos értékesítési csatornán.

 Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen alkalmazást használ leggyakrabban üzenetküldésre?


sima SMS
Instagram
Messenger
Signal
Viber
Whatsapp
Egyiket sem
Mást használokKorábbi szavazások eredményei