Hasznos lenne egy kijelző az AirPodson?

2024.04.07| MacRumors
Címkék:

AirPods

,

kijelző


Ha valaha is azon töprengett, milyen lehet az AirPods kijelzővel való használata, nos, egy kínai gyártó elkészítette az AirPods hamis verzióját egy olyan képernyővel kiegészítve, amelyet úgy döntött a MacRumors, hogy kipróbál.

Valóban megérné egy érintőképernyő az AirPods-on?

A hamis AirPods kijelzője a tok kinyitásakor aktiválódik. Megmutatja a csatlakozási állapotot, az időt, az egyes fülhallgatók akkumulátorának töltöttségi szintjét, a zajszabályozási lehetőségeket, a „Find My” beállításokat és a hangszínszabályzó előbeállításait. Az egyéb kiegészítések közé tartozik a testreszabható háttérkép, a zseblámpa és az iPhone kamerájának vezérlésére szolgáló funkció.

A beállításokat alapvetően csak a kijelzővel lehet szabályozni. A tényleges AirPod-okat iPhone-on, iPaden vagy Mac-en kell vezérelni, néhány opció a Vezérlőközponton/Állapotsoron keresztül érhető el, mások pedig a beállítások alkalmazásban találhatók.

A hamis AirPods érintőképernyője udvariasan szólva szemét. Néha nem regisztrálja az érintéseket, a hang közepes, vannak nem működő gombok, és a hangszínszabályzó beállításai csak rontják a hangzást.

Akkor miért vették ezeket a fülhallgatókat? Az Apple még 2021-ben szabadalmaztatott egy hasonló koncepciót, amely egy beépített érintőképernyős AirPod-készletet ír le, amely a beállítások kezeléséhez és a lejátszás vezérléséhez is használható. 

Az Apple szabadalmi leírásában lehetőség van a hangerő beállítására, a dalok kedvencei közé helyezésére, a lejátszásra és szüneteltetésre, a dalok átugrására stb. Az Apple azt javasolta, hogy a érintőképernyő lehetőséget kínálhatna tapintási visszajelzésre, és egy kényelmesebb módot biztosíthatna a vezeték nélküli fülhallgatók vezérlésére.

A hamisított termékeket természetesen nem ajánljuk, ezért ne vegye meg, legyen elég, hogy ők elköltötték a pénzüket feleslegesen egy hulladékra. A hamis AirPod-ok némi képet adnak az érintőképernyő hasznosságáról és használatáról, amit érdekes elképzelni. Szeretne egy érintőképernyős AirPods tokot, Önnek valóban hasznos lenne?

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email
Új és Használt GSM kiemelt ajánlatokBaj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.Korábbi szavazások eredményei