Használt laptopot csakis AAA minősítésű partnertől!

2024.04.12
Címkék:

Egy használt laptop vásárlása során számos kérdés felmerülhet bennünk a termékkel és az eladóval kapcsolatban is.

Érdemes mindenképp megbízható cégtől beszerezni az ilyen készülékeket, mert így még garanciát is kaphatunk rá, nem úgy, mint egy magánszemélytől való vásárlás esetén. De közülük sem mindegy, kitől szerezzük be a használt laptopunkat. Olyan vállalkozást keressünk, akiknél jó az ügyfélkiszolgálás, magas minőségűek a termékek és a szolgáltatások, valamint lehetőleg rendelkezzenek AAA minősítéssel!

 

Csak megbízható helyről vásároljunk használt laptopot!

 

Ha magánszemélytől vásárolunk, akkor nem tudhatjuk, hogy valójában milyen állapotú készüléket kapunk. Bárki bármilyen számítógépet eladhat nekünk, semmi garancia nincs rá, hogy az valóban tökéletesen működni fog. Ráadásul: jótállás, garancia? Ezeket a szavakat el is felejthetjük!

 

Ezért érdemes olyan megbízható cégtől a használt laptop beszerzésünket intézni, akiknél garantáltan átvizsgált és ha szükséges volt, akkor javított készüléket tudunk vásárolni. 

 

Nagyszerű példa erre a Bisnode AAA minősítéssel rendelkező PC Aréna, ahol nagyszerű használt felújított laptopokat értékesítenek. Ez azt jelenti, hogy nemcsak adattörlést és tesztelést végeztek a készüléken, de ha kisebb hibákat találtak rajta, akkor azt javították, cserélték az adott alkatrészt.

 

Már csak azért is érdemes az ilyen cégeket előnyben részesíteni, mert ők biztosan csak a legkiválóbb gyártók bevált, megbízható konfigurációit kínálják. Továbbá mivel szerződve vannak a szoftvergyártó óriás Microsofttal, így fillérekért juthatunk jogtiszta Windows operációs rendszerhez, office csomaghoz és vírusirtóhoz is.

 

Minden tekintetben jó választás egy megbízható, felújított használt laptop, jogtiszta szoftverekkel, főleg egy AAA minősítésű cégtől!

Használt laptopot csakis AAA minősítésű partnertől!

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A, AA és AAA cégminősítés a Bisnode-tól

 

Európa legelterjedtebb cégminősítéséről van szó, melyet a Bisnode jegyez, akik egy 1908 óta működő, vezető Európai cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalat. 

 

1989-ben vezették be a fent említett hármas minősítési rendszert, mely azóta az üzleti stabilitás fokmérőjévé vált. Ennek megszerzésével bármelyik vállalkozás megmutathatja az üzleti partnerei és a vásárlói felé, hogy mennyire elismertek, megbízhatóak és hitelképesek. Egy ilyen céget pénzügyi stabilitás jellemez, így aki üzleti kapcsolatba kerül velük, az alacsony kockázatot vállal.

 

Magyar vállalkozások A, AA és AAA Bisnode cégminősítéssel

 

Mint már írtuk is, ezek a minősítések nagy fokú stabilitást és megbízhatóságot jelentenek. Nem is csoda, hogy a fent felsorolt három szint valamelyikére (A, AA, AAA) a hazai cégek mindössze kevesebb mint 10%-a jogosult, ráadásul a legjobbat 1% sem éri el!

 

  • AAA minősítéssel a hazai vállalkozások mindössze 0,63%-a rendelkezik
  • AA-val 1,75 %-uk
  • A-ra pedig a magyarországi cégek 7,44%-a jogosult

 

A már említett PC Aréna 2015 óta a legjobb, AAA minősítéssel rendelkezik, így bizonyították, hogy tőlük érdemes használt laptopot vásárolni.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei