Hamarosan dúdolhatunk is dalt keresve a YouTube-nak

2023.10.19| Android Police
Címkék:

Youtube

,

Premium


A YouTube kétszeres lejátszási sebességet, dúdolásos dalkeresést és további funkciókat hoz.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

  • A YouTube minden felhasználó számára megnyitja kísérleti funkcióit, nem csak a prémium előfizetők számára, így mindenki hozzáférést biztosít az olyan klassz funkciókhoz, mint a képernyő lezárása és a dalok dúdolással történő keresése.
  • A mobilalkalmazás tucatnyi új funkciót kap, beleértve a lejátszási sebesség egyszerű megduplázását a videolejátszó bárhol történő megnyomásával és nyomva tartásával, valamint egy stabil hangerő funkciót, amely normalizálja a hangváltozásokat.
  • A YouTube a böngészési élményt is javítja nagyobb előnézeti bélyegképekkel, a videólejátszó zárolási funkciójával, valamint azzal a lehetőséggel, hogy egy egyszerű ujjmozdulattal megszakíthatja a videó átmosását.

2020-ban a YouTube úgy döntött, hogy felrázza a dolgokat az új funkciók tesztelésével. Ahelyett, hogy véletlenszerű Google-felhasználókat választott volna ki, hogy kipróbálják a kísérleti dolgokat, a vállalat betekintést nyújtott a prémium előfizetőknek. 

A közelmúltban tesztelt nagyszerű funkciók közé tartozik a képernyő lezárása a véletlen érintések elkerülése érdekében, valamint a dal megtalálása pusztán dúdolva. De most már nem kell Premium-felhasználónak lenned ahhoz, hogy megismerd ezeket a funkciókat, mivel a YouTube végre mindenki számára megnyitja őket.

A YouTube egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy több tucat új funkciót vezet be a mobilalkalmazásához, így jobban szabályozhatja, hogyan nézzen videókat, és könnyebben megtalálja azokat a részeket, amelyeket valóban látni szeretne. Az év elején a platform kísérletezett azzal, hogy a felhasználók hosszan lenyomják a videolejátszó jobb felét, hogy megduplázzák a lejátszási sebességet. Most még egyszerűbbé tette a parancsikont, így a lejátszón bárhol megnyomhatja és lenyomva tartja, akár teljes képernyős, akár álló módban nézi, hogy a dolgokat kétszeres sebességre emelje. Miután elérte a kívánt részt, egyszerűen engedje el.

Egy másik praktikus funkció eltávolítja a hirtelen, bosszantó hangokat. A YouTube új, stabil hangerő-funkciója szép és egyenletes marad, így élvezheti videóit a hangerő felkavaró változtatása nélkül. Alapértelmezés szerint be van kapcsolva, de ha módosítani szeretné, csak érintse meg a fogaskerék ikont az alkalmazásban, és lépjen a „További beállítások” elemre.

Végre búcsút mondhat a fejében megakadt dal frusztráló keresésének. A YouTube egy mesterséges intelligencia által vezérelt hangfelismerő funkciót vezet be, amely varázslatos módon azonosítja a dalt, amikor dúdolni, énekelni vagy lejátszani egy dal dallamát az alkalmazásban. A Google-nak volt egy ideje hasonló funkciója. A YouTube augusztus óta teszteli ezt, és most készen áll a kiadásra, bár kezdetben csak Android telefonokon lesz elérhető.

A YouTube a nagyobb előnézeti miniatűrökkel még jobbá teszi a mobilos böngészés élményét, így többet láthatsz abból, amit nézni készülsz. A videólejátszó zárolási funkcióját is hozzáadta, így nem kell attól tartanod, hogy véletlen koppintások és csúsztatások elrontják a megtekintési élményt, ahogy az alábbi videón is látható.

A személyes tér is átalakult. A YouTube egyesítette a Könyvtár lapot és a fiókoldalt egy új Ön” lappá. Itt találod az összes korábban megtekintett videódat, lejátszási listádat, letöltésedet és vásárlásodat, valamint fiókbeállításaidat és csatornaadataidat. Az Ön lap mostantól felváltja a Könyvtár lapot az interneten, a mobilon és a táblagépeken.

Az okostévé-felhasználók számára a YouTube megkönnyíti a megtekintett videók minden részletének megtalálását. Hozzáadott egy új függőleges menüt, amely a videó címére kattintva megjelenik, és hozzáférést biztosít a videó leírásához, megjegyzéseihez, feliratkozási gombjához és a videó fejezeteihez. A web- és mobilfelhasználók sem maradnak ki, mivel a YouTube hasonló fejlesztéseket, például görgethető leírást vezet be.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei