Gyerekbarát tablet a Samsungtól

2018.08.02| Samsung

A Samsung a Galaxy Tab S4 mellett tegnap olcsó tabletet is hozott a Galaxy Tab A 10.5 képében.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Galaxy Tab A termékcsalád mindig is az elérhető árú táblagépeket jelentette a kínálatban, ez most egy Tab S4-re hajazó, 10.5 colos modellt jelent gyengébb tudással és ennek megfelelően olcsóbb árral.

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 méreteit tekintve átlagos, 260 mm magas, 161.8 mm széles és 8 mm vastag, ehhez 529/534 gramm tömeg társul attól függően, hogy a csak Wi-Fi-s vagy az LTE-s modellt nézzük, így nagyobb lett a Tab S4-hez képest, ez utóbbit ugyanis kifejezetten kompaktra készítette a gyártó.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Tab A 10.5 megjelenítőjének felbontása 1920×1200 pixel, a képarány továbbra is 16:10, ehhez azonban az olcsósága miatt nem AMOLED, hanem TFT LCD panel jár. Az Android 8.1 Oreo rendszer alatt a középkategóriás, ám nyolcmagos, 1.8 gigahertzes Snapdragon 450 chipset dolgozik, melyhez 3 gigabájt RAM jár. A 32 gigabájtos belső tárhely igény szerint tovább bővíthető akár további 400 gigabájttal.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Galaxy Tab S 10.5 hátlapi kamerája 8, előlapija pedig 5 megapixel felbontású, a 7300 mAh kapacitású akkumulátor biztos  hátteret nyújt a munkához vagy a szórakozáshoz egyaránt, ezen nem spóroltak, a töltést USB C 2.0 porton keresztül veszi a táblagép. Az audio élmény növelése érdekében a tabletet négy darab Dolby Atmos hangszóróval vértezték fel.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Kids Mode funkcióval a szülők felügyelhetik és irányíthatják a Galaxy Tab A 10.5-ön megjelenő tartalmakat, illetve megszabhatják, hogy gyermekük mennyi ideig használja az eszközt. Ez a mód magában foglalja a Kids Browser böngészőt és a Galaxy Apps for Kids applikációt, valamint nyolc, ingyenesen elérhető gyerekbarát alkalmazást is. A kínálatban a Toca Hair Salon 3 és a BRIO World – Railway is megtalálható. A Galaxy Tab A 10.5 Multi User Mode-jának köszönhetően több felhasználói fiók is létrehozható, így a gyerekek és a szülők akár külön-külön is bejelentkezhetnek az eszközbe. A Tab A 10.5 fekete, fehér és kék színekben kerül a piacra csak Wi-Fi-s, illetve LTE hálózatot is támogató változatban, előbbi 380, utóbbi 450 dollárba kerül a tengentúlon.  

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei