Gyerekbarát tablet a Samsungtól

2018.08.02| Samsung

A Samsung a Galaxy Tab S4 mellett tegnap olcsó tabletet is hozott a Galaxy Tab A 10.5 képében.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Galaxy Tab A termékcsalád mindig is az elérhető árú táblagépeket jelentette a kínálatban, ez most egy Tab S4-re hajazó, 10.5 colos modellt jelent gyengébb tudással és ennek megfelelően olcsóbb árral.

A Samsung Galaxy Tab A 10.5 méreteit tekintve átlagos, 260 mm magas, 161.8 mm széles és 8 mm vastag, ehhez 529/534 gramm tömeg társul attól függően, hogy a csak Wi-Fi-s vagy az LTE-s modellt nézzük, így nagyobb lett a Tab S4-hez képest, ez utóbbit ugyanis kifejezetten kompaktra készítette a gyártó.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Tab A 10.5 megjelenítőjének felbontása 1920×1200 pixel, a képarány továbbra is 16:10, ehhez azonban az olcsósága miatt nem AMOLED, hanem TFT LCD panel jár. Az Android 8.1 Oreo rendszer alatt a középkategóriás, ám nyolcmagos, 1.8 gigahertzes Snapdragon 450 chipset dolgozik, melyhez 3 gigabájt RAM jár. A 32 gigabájtos belső tárhely igény szerint tovább bővíthető akár további 400 gigabájttal.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Galaxy Tab S 10.5 hátlapi kamerája 8, előlapija pedig 5 megapixel felbontású, a 7300 mAh kapacitású akkumulátor biztos  hátteret nyújt a munkához vagy a szórakozáshoz egyaránt, ezen nem spóroltak, a töltést USB C 2.0 porton keresztül veszi a táblagép. Az audio élmény növelése érdekében a tabletet négy darab Dolby Atmos hangszóróval vértezték fel.

Gyerekbarát tablet a Samsungtól

A Kids Mode funkcióval a szülők felügyelhetik és irányíthatják a Galaxy Tab A 10.5-ön megjelenő tartalmakat, illetve megszabhatják, hogy gyermekük mennyi ideig használja az eszközt. Ez a mód magában foglalja a Kids Browser böngészőt és a Galaxy Apps for Kids applikációt, valamint nyolc, ingyenesen elérhető gyerekbarát alkalmazást is. A kínálatban a Toca Hair Salon 3 és a BRIO World – Railway is megtalálható. A Galaxy Tab A 10.5 Multi User Mode-jának köszönhetően több felhasználói fiók is létrehozható, így a gyerekek és a szülők akár külön-külön is bejelentkezhetnek az eszközbe. A Tab A 10.5 fekete, fehér és kék színekben kerül a piacra csak Wi-Fi-s, illetve LTE hálózatot is támogató változatban, előbbi 380, utóbbi 450 dollárba kerül a tengentúlon.  

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei