GPS nyomkövetés - minden helyzetre

2023.03.14
Címkék:

Sok olyan szituáció adódik az életben, amelyekben a GPS révén megvalósuló nyomkövetés áldásos megoldásnak bizonyul.

A gépjárművek követése mellett akár azt is megakadályozhatjuk a módszer alkalmazásával, hogy elveszítsük a számunkra fontos értéktárgyainkat.

 

Kíváncsivá tettünk? Tarts velünk, és ismerd meg alaposabban a lehetőségeidet!

 

A nyomkövetés számos helyzetben jól jöhet

 

A Metroman.hu GPS nyomkövetői remek árfekvés mellett, mégis kiváló ár-érték arányban beszerezhetők bárki számára, anélkül, hogy ehhez mélyen a zsebébe kellene nyúlnia bárkinek. Ráadásul ezeket az eszközöket anélkül tudjuk alkalmazni, hogy ehhez havidíjat kellene fizetnünk. 

 

Ehelyett egy egyszeri beszerzés révén kaphatunk abszolút használható, megbízhatóan működő megoldást azokra a helyzetekre, amelyekben jól jöhet, ha tudjuk, hogy egy jármű vagy például valamilyen számunkra fontos tárgy, legyen az például kulcs, táska vagy más holmi, éppen merre található meg.

GPS nyomkövetés - minden helyzetre

Milyen megoldások közül válogathatunk?

 

Dönthetünk olyan változat mellett, amely vízálló, így például hajó esetén is bátran használhatjuk, illetve egy extra biztonságot is kapunk ezzel, hiszen a nedvesség egészen biztosan nem tesz kárt a készülékben. 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

 

Egy komolyabb modell tehát abszolút alkalmas arra, hogy hajókon, autókon, lakókocsikon, munkagépeken és mezőgazdasági gépeken, motorkerékpárokon használjuk. Kiváló megoldás lehet olyan esetben, amikor a fentiek valamelyikét bérbe vagy kölcsön szeretnénk adni. Amennyiben ez rendszeresen így történik, akkor gyakorlatilag egy nélkülözhetetlen eszközről beszélünk. 

 

A nyomkövetés online vagy Android, illetve iPhone okostelefon segítségével valósulhat meg, folyamatosan érkező és valódi adatokon keresztül van lehetőség informálódni az aktuális helyzetről. Megtalálhatjuk a funkciók között a körzetelhagyást, az áramtalanítást, valamint az alacsony akkumulátor töltöttség miatti riasztást egyaránt.

 

Nem csak járműveknél válik be!

 

Amennyiben nem jármű követéséről van szó, akkor tökéletes megoldás lesz az akkumulátoros, hordozható GPS nyomkövető, amely a készülékbe beépített erős mágnesnek köszönhetően gyakorlatilag bármilyen fém felületre egyszerűen rögzíthető. A folyamatos nyomkövetés mobilról vagy számítógépről is történhet, az ingyenesen letölthető applikáció segítségével.

 

Feltétlenül érdemes még megemlíteni a kisebb méretű modelleket is, amelyeket akár a kulcsunk vagy a táskánk megkeresésére is használhatunk. Akad olyan modell, amely képes arra, hogy térképen megmutassa a keresett tárgy helyzetét, sőt akár jelzi azt is, ha a mobiltelefon és a követett tárgy túlságosan eltávolodik egymástól. 

 

Igény szerint olyan készülék is választható, amely egy gombnyomás révén szirénázó hangot ad ki, amelyet követve könnyedén megtalálhatjuk azt, amit keresünk. Csak arra ügyeljünk, hogy a távirányítót biztosan ne veszítsük el.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei