Google Android Wear: az új platform

2014.03.19| Xperia Blog

A keresőóriás tegnap bejelentette az Android Wear platformot, amely az OS kifejezetten a viselhető eszközökre szabott változata. Lássuk, mi várható!

A keresőóriás tegnap bejelentette az Android Wear platformot, amely az OS kifejezetten a viselhető eszközökre szabott változata. Lássuk, mi várható! A Wear a főbb hangsúlyt az értesítésekre helyezi, hogy az általánosan legtöbbet használt appok elérhetők legyenek, így például azonnal tudni lehessen a hívásokról, üzenetekről, közösségi hálózati történésekről, ebben pedig az egyelőre magyarul nem használható Google Now is sokat segít a hangutasítással. Ez utóbbi segítségével indítható Google keresés, de akár az ébresztő is beállítható egyetlen mondattal. Az Android Wear SDK előzetese már elérhető a fejlesztők számára, az új API-k a következő hónapokban debütálnak. A fejlesztők ezek segítségével aktualizálhatják alkalmazásaikat, hogy képesek legyenek például a hangutasítást fogadni. A Google Android Wearhez csatlakozott már az Asus, a HTC, az LG, a Motorola és a Samsung.

Google Android Wear: az új platform

Google Android Wear: az új platform

Google Android Wear: az új platform

Google Android Wear: az új platformKattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei