Gondod támadt a szupererőddel?

2023.02.13
Címkék:

Akárki akármit mond, nem született még meg az a férfi, aki életében legalább egyszer ne érezte volna magát az ágyban a világ urának!

És ez így van rendjén! A férfi, aki jól odateszi magát az ágyban, figyel a partnerére, az bizony meg is érdemli a csodálatot! 

 

Csakhogy van, amikor porszem kerül a gépezetbe, és csak nem áll úgy a helyzet, ahogy azt megszoktad. Vagy jóval puhányabbnak érzed magad, mint általában. Esetleg hiába minden igyekezet, sokkal korábban örülsz, mint kellene…

 

Megnyugtatunk: nincs semmi baj, minden férfi él át ilyet, csak van, aki nem foglalkozik vele, és besöpri a szőnyeg alá.

 

Csak okosan!

 

Meg vannak azok, akik eszetlenül kapdosnak be mindenféle gyógyszert, rohanva, nem törődve a következményekkel. De szerencsére szép számmal akad olyan is, aki a Vágyaim.hu drogériarészlegét vágyai szolgálatába állítja, és gondosan áttanulmányozva dönt a számára legideálisabbnak tűnő potencianövelő mellett.

Gondod támadt a szupererőddel?

Ugyanis ma már nem kell beérned kósza, pult alól származó, ismeretlen eredetű tablettákkal, amelyek használata beláthatatlan következményekkel járhat.

 

Mi áll a potenciaproblémák mögött?

 

Soha nem szabad elszigetelten kezelni ezeket a gondokat, hiszen minden között összefüggés van. Az egészségtelen életmód, a magas vérnyomás, a magas koleszterinszint, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, a szív- és érrendszeri betegségek okozhatnak merevedési zavarokat vagy libidócsökkenést, csakúgy, mint lelki okok, mint a szorongás, a depresszió, a párkapcsolati vagy munkahelyi gondok.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

 

Ha a zavar az erőben csupán átmeneti, akkor könnyen orvosolható életmódváltással vagy ideiglenes megoldásként potencianövelőkkel, amit lentebb részletesen fogunk tárgyalni.

 

Ha viszont állandósul a kínos helyzet, akkor mindenképpen fordulj orvoshoz, mert annak a fele sem tréfa!

 

De hogy működnek a potencianövelők?

 

Először is azt a legfontosabb tudni, hogy a Vágyaim.hu által forgalmazott potencianövelők nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot, vagyis csak a természet erejét hívják segítségül, hogy fokozzák a férfiasságodat. Ilyen többek között ginzeng és a ginkgo biloba, amelyeket már az ősi Kínában is hatékonyan alkalmaztak. Ezeket általában az aktus előtt negyed órával érdemes bevenni, hogy tökéletes legyen az időzítés és a hatás. De ne feledd, ezek egyszer-egyszer kihúznak a csávából, de nem ez lesz a tartós és örök megoldás!

 

Ne szégyelld!

 

Cikkünk elején már beszéltünk róla, de nem árt még egyszer elmondani: egyáltalán nem kell szégyenkezned emiatt, hiszen a mai rohanó világ igencsak dolgozik a természetes folyamatok ellen. Férfiak milliói szenvednek tőle alkalomadtán, úgyhogy tudd, hogy nem vagy egyedül.

 

Ha tartós párkapcsolatban élsz, erősen javasolt az őszinteség, hidd el, sokkal könnyebb lesz neked is, ha a párod is megtudja, mivel küzdesz, és ő is be tud szállni esetlegesen a probléma megoldásába.

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.
A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

A Galaxy A55 kijelzője feltörli a padlót az A54-gyel és az S23 FE-vel

2024.03.21
| SamMobile
A Samsung új Galaxy A55 számos fejlesztést hoz a Galaxy A54-hez képest, de a hivatalos adatlapokat nézve azt gondolhatnánk, hogy a kijelző nem tartozik ezek közé.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei