Fura formájú kijelzős mobilt hozhat a Samsung

2023.04.28| Android Central

A Samsung Galaxy Z Flip 5 borítóképernyője friss, szabálytalan dizájnt kaphat. Egy mappa alakú külső kijelző lehelhet új életet a Samsung kagylósan összehajtható telefonjába.

Egyre több jel utal arra, hogy a Samsung következő kagylós összehajtható telefonja nagyobb fedőlapos kijelzővel rendelkezhet. Egy új, hivatalosnak tűnő render alátámasztja ezt, és arra utal, hogy a közelgő Samsung Galaxy Z Flip 5 felveheti a külső kijelző friss dizájnját.

A Samsung Galaxy Z Flip 5 hivatalosnak tűnő rendere, amelyet az Ice Universe tett közzé a Twitteren, kiemeli a Galaxy Z Flip 4-nél nagyobb fedőképernyőt.

Nem ez az első jelzés egy ilyen frissítésre, köszönhetően a közelmúltbeli kiszivárogtatásoknak, amelyek jó betekintést engedtek a telefon külső kijelzőjébe. Tavaly év végén Ross Young, a Display Supply Chain Consultants (DSCC) vezérigazgatója tweetelt a Galaxy Z Flip 5 néhány várható frissítéséről, köztük egy olyan fedőkijelzőről, amely állítólag több mint három hüvelykes lesz.

Újabb renderek azt sugallták, hogy a fedőképernyő egy majdnem tökéletes négyzet lenne 1:1,038 képaránnyal és 3,4 hüvelykkel, így nagyobb lenne, mint sok ma népszerű összecsukható, kagyló formájú telefon, köztük az Oppo Find N2 Flip.

Az Ice Universe által megosztott render a nagyobb fedeles kijelzőn felül a külső képernyő friss megjelenésére is fényt derít. A kiszivárogtató szerint ez megerősítést nyert, bár a Samsungtól még nem érkezett hivatalos hír. A tweet azt is állította, hogy a dél-koreai techóriás szoftveres változtatásokon dolgozik, hogy alkalmazkodjon a kissé szabálytalan képernyőformához.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Fura formájú kijelzős mobilt hozhat a Samsung

Ha ez ismerősnek tűnik, az azért van, mert a néhány hete felbukkant koncepcióképeken ugyanez a megjelenés szerepelt. Azok azonban mockup képek voltak, így nehéz biztosan megmondani, hogy a következő generációs telefon milyen változásokat tartalmazhat.

Mindenesetre a Galaxy Z Flip termékcsaládnak esedékes az újratervezés, és egy nagyobb fedőképernyő üdvözlendő váltás lenne. A telefont felhasználóbarátabbá tenné, és a felhasználóknak nagyobb képernyőfelületet biztosítana.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

A Samsung Galaxy S23 Ultrával véget ért egy korszak

2024.04.03
| SamMobile
A Samsung Galaxy S23 Ultra talán az utolsó a maga nemében, és egy nem kevesebb, mint kilenc évig tartó korszak végét jelenti. Ha ismeri Samsung történetét, akkor lehet, hogy már összerakta a puzzle darabjait. Természetesen az ívelt kijelzős korszakra gondolunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei