Frissítéssel újul meg a Galaxy Kamera élmény okosórával párosítva

2023.01.18| Samsung

A Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Watch4 és Watch5 sorozat új szoftverfrissítései magasabb szintre emelik a Galaxy Kamera élményt.

A Samsung bejelentette a Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Watch sorozat új szoftverfrissítéseit, amelyek magasabb szintre emelik a Galaxy felhasználók számára a tartalomkészítést.

Frissítéssel újul meg a Galaxy Kamera élmény okosórával párosítva

Most a legújabb mobileszközökkel párosítva a Galaxy kamera tovább erősödik a különleges 360 Audio Felvétel funkcióval, amely magával ragadó hangzás rögzítésére képes, emellett a Kamera távvezérlés funkció frissítése megkönnyíti a távolról való zoomolást is. Ezek a szoftverfrissítések tükrözik a Samsung folyamatos elkötelezettségét, hogy megújuló felhasználási lehetőségeket nyújtson eszközein.

360 Audio Felvétel: Rögzítsd úgy a világot, ahogy te hallod

Az új 360 Audio Felvétel funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a hangot úgy rögzítsék a videón, ahogy azt valójában hallják. A Galaxy Buds2 Pro-t egy Galaxy okostelefonnal párosítva bárki profi filmessé válhat, hiszen kiváló minőségű, valósághű hangot rögzíthet videókhoz, professzionális felszerelés nélkül, bárhol és bármikor.

A funkció 360 fokos hangfelvételt tesz lehetővé a fülhallgatókban elhelyezett mikrofon segítségével, így később a nézők akár a fesztiválok morajló tömegének közepébe csöppenhetnek vagy egy erdő közepén csordogáló patak mellett érezhetik magukat. A felhasználók a készülékükön vagy a közösségi médiacsatornán keresztül visszanézett videókon olyan élethű és magával ragadó hangokat hallhatnak fülhallgatójukon keresztül, amelyek szinte életre keltik a felvételeket.

Frissítéssel újul meg a Galaxy Kamera élmény okosórával párosítva

A 360 Audio Felvétel az első olyan funkció a Galaxy termékcsaládban, amely az LE Audiot, egy fejlett új Bluetooth audio szabványt használ. Ez az új technológia jobb hangminőséget, valamint jobb akkumulátor-üzemidőt és termékélettartamot biztosít. A továbbfejlesztett zenei hangzáson túl, az LE Audio kiszélesíti a hangélmények spektrumát, hogy összetettebb és gazdagabb hangzást biztosítson, amelyet megoszthatnak másokkal is.

Az LE Audio mostantól a Galaxy Buds2 Pron is elérhetővé teszi a binaurális (térbeli hallás, mindkét fülön történő hallás) felvételt, amely egyszerre használja ki a bal és a jobb mikrofon előnyeit. Amikor a Buds2 Pro-t egy Galaxy Z Flip4 vagy Z Fold4 készülékkel párosítjuk, a felhasználók a pillanat közepében találhatják magukat, és a kiváló minőségű sztereó hang és videó előnyeit élvezhetik.

Kamera távvezérlés: Tökéletes felvételek csuklóról irányítva

A Galaxy okostelefonokkal történő fényképezés és videózás során, minden helyzetben a felhasználók kezében összpontosul a kreatív irányítás. Tökéletes példa erre a Galaxy Watch Kamera távvezérlés applikációja, amellyel a felhasználók közvetlenül a csuklójukról vezérelhetik telefonjuk kameráját. Egy új frissítés - amely hamarosan elérhető lesz a Galaxy Watch5 és a Watch4 sorozaton - a Kamera távvezérlés alkalmazáshoz zoomolási képességeket ad, ezáltal tovább bővítve a Galaxy fényképezőgép-élményt a Galaxy okostelefon és a Galaxy Watch csatlakoztathatóságának köszönhetően.

Frissítéssel újul meg a Galaxy Kamera élmény okosórával párosítva

A frissítésnek köszönhetően a felhasználók távolról vezérelhetik telefonjuk kamerájának zoomját az óra számlapjának egyszerű összehúzásával, vagy a forgatható lünetta (az üveg körül elhelyezkedő, forgatható gyűrű) elfordításával – ez a funkció tökéletes csoportképek vagy egyéni szelfik készítéséhez távolról, így soha többé nem kell oda-vissza szaladni a kamerához a tökéletes kép elkészítéséért.

Elérhetőség

Az új 360 Audio Felvétel funkció a Galaxy Buds2 Pro és a Galaxy Z Flip4 és Z Fold4 készülékeken január közepétől fokozatosan elérhető lesz a szoftverfrissítéseken keresztül. A frissített kameravezérlő funkció februártól lesz elérhető a Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 és Watch4 Classic készülékeken. Ezek az új hordozható funkciók még erőteljesebb szinergiát biztosítanak az új Galaxy kamerafunkciókkal.

Február 1-jén további részleteket tudhatnak meg a felhasználók a Samsung továbbfejlesztett Galaxy okostelefonjáról, amelyet a Galaxy Unpacked rendezvényen mutatnak be.

 

Böngésszen tovább legfrissebb híreink között! Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei