Fotón a Galaxy S9 doboza

2018.01.12| SamMobile

Fotón bukkant fel a Samsung Galaxy S9 doboza, amiről sok részlet kiderül.

Az új csúcsmobilról már tudni lehetett eddig is részleteket, ez a hivatalosnak tűnő információ megerősít több mindent. A doboz tanúsága szerint a Galaxy S9, tehát a kisebb modell 5.8 colos, hajlított Infinity Displayt kap, akárcsak a Galaxy S8. A specifikáció „Super Speed” nevű, 12 megapixeles Dual Pixel hátlapi kamerát és hozzá optikai képstabilizátort kap. Ez lehet az új, 1.28 mikrométeres, 12 megapixeles ISOCELL Fast 2L9 szenzor, amiről már pletykáltak és amit a Samsung az utóbbi időben fejleszt.

Ez több apertúra méretet támogat, f/1.5-től egészen f/2.4-ig és jelen van Super Slow-mo videó rögzítés is, állítólag a Galaxy S9 támogatja már az 1000fps lassított felvételt, erre jelenleg csak a Sony Xperia XZ Premium képes.

Fotón a Galaxy S9 doboza

A Galaxy S9-be 8 megapixeles szelfi kamera kerül, a dual kamerarendszert csak a Samsung Galaxy S9+ kapja meg. A szokásos szenzorok listája is megtalálható a csomagoláson, úgymint írisz szkenner, vezeték nélküli töltés, IP68 víz- és porálló burkolat, valamint említést tesz még sztereó hangszórókról is említést, AKG támogatással, természetesen a gyári füles ezúttal is ettől a márkától kerül bele.  Végül, de nem utolsósorban látható a 4 gigabájt RAM és a 64 gigabájt tárhely jelenléte.

Ez utóbbi pároshoz a Samsung Exynos 9810 chipset kerül a legtöbb piacon, a Snapdragon 845 csak az amerikai piacon lesz elérhető. A Samsung Galaxy S9 a februári Mobile World Congressen kerül bejelentésre. A fenti részleteket a bejelentésig célszerű némi fenntartással kezelni. 

 

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei