Fotókon pózol a fém HTC One M9 Plus

2015.01.23| GSM Arena

A tajvani gyártó feltehetően nemcsak egyszerűen továbbviszi a HTC One családot, de rögtön kétféle M9 is bejelentésre kerül.

A tajvani gyártó feltehetően nemcsak egyszerűen továbbviszi a HTC One családot, de rögtön kétféle M9 is bejelentésre kerül. A HTC One M9 Plus várhatóan 5.5 colos, QHD felbontású kijelzővel érkezik, a fém unibody burkolat alatt pedig a Snapdragon 810 chipset dolgozik majd 3 gigabájt RAM-mal. Ez utóbbi lehet hátrány, hiszen idén már inkább 4 gigabájt memóriával felvértezett készülékeket várhatunk, bár a használati értékből és felhasználói élményből ez mit sem vesz el.

Nagy meglepetés lehet a képeket elnézve az, hogy visszakerült az előlapra a kijelző alá egy hardveres gomb – nem kicsit Samsungra hajaz így a telefon –, amely feltehetően az ujjlenyomat-olvasót rejti. Ebből az is következhet, hogy mivel az alsó hangszóró eltűnt, a megszokott audio-élményt nem kapják meg a vásárlók. A HTC One M9 Plus hátlapja minden kétséget kizáróan HTC dizájnú, nem összekeverhető mással és jól látszik a két kamera, valamint a kéttónusú LED vaku. A gyártó március 1-jén tartja „Utopia in progress” sajtóbemutatóját.A cikkhez kapcsolódó linkek:
Mobiltelefonok az Árukeresőn »
új
 APRÓHIRDETÉSEK
KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Okosóra vagy okoskarkötő! Sorra jelennek meg a kezünkre való okoseszközök! Önnek van/lesz?


igen, van okosórám
igen, van okoskarkötőm
tervezek okosórát venni
tervezek okoskarkötőt venni
nincs rá szükségemKorábbi szavazások eredményei