Fotók és árak: az Amazon lebuktatta a Galaxy Watch 4-et

2021.07.15| Droid-life

Kissé túl korán tett ki az Amazon szinte mindent a Samsung Galaxy Watch 4 okosórákról.

A Samsung Galaxy Watch 4 és a Samsung Galaxy Watch 4 Classic minden korábbinál kevesebb titkot tartott meg, köszönhetően a korai fotóknak és a 360-as animációknak. Most az Amazon tett „rossz” lépést, felsorolta mind a 4 várható modellt képekkel, árakkal és részletekkel. Komoly szamárhibát vétett az Amazon.

Fotók és árak: az Amazon lebuktatta a Galaxy Watch 4-et

A lista a Galaxy Watch 4 Classic (46 mm), a Galaxy Watch 4 Classic (42 mm), a Galaxy Watch 4 (44 m) és a Galaxy Watch 4 (40 mm) kategóriákra vonatkozik. A Galaxy Watch 4 Classic a csúcskategóriás modell forgatható koronával és valószínűleg csúcskategóriás tokozattal. A Galaxy Watch 4 az az óra, amelyet régebben Galaxy Watch 4 Active néven emlegettünk, sportosabb modell, fizikai forgó keret nélkül.

Fent látható a Galaxy Watch 4 Classic ezüst rozsdamentes acélból és fekete rozsdamentes acélból. Az alábbiakban a Galaxy Watch 4 ezüst alumínium látható. Minden órához több kiegészítő szín lesz, de az Amazon efelől sem hagyott kétséget, bár az órákra mutató linkeket már eltávolították. 

Fotók és árak: az Amazon lebuktatta a Galaxy Watch 4-et

A Samsung Galaxy Watch 4 árai:

  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (46 mm): 471,14 USD 
  • Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42 mm): 427,73 USD 
  • Samsung Galaxy Watch 4 (44 mm): 346,82 USD 
  • Samsung Galaxy Watch 4 (40 mm): 309,85 USD 

Itt lehet kis eltérés, mivel az árak nagyker vagy egyéb összegeknek tűnnek végfelhasználói ár helyett, valószínűleg reálisabb, hogy 400-500 dollár között várható a piacon az új okosórák megjelenése.

Fotók és árak: az Amazon lebuktatta a Galaxy Watch 4-et

Ami az Amazon által feltárt egyéb specifikációkat illeti, számíthatunk vízállóságra, WiFi-re, Bluetooth-ra, GPS-re, szívritmus-érzékelőkre, VO2 Max nyomkövetésre, alváskövetésre, vér oxigénellenőrzésére és testösszetétel-elemzésre.

Fotók és árak: az Amazon lebuktatta a Galaxy Watch 4-et

Az Amazon szerint a nagy modell 364 mAh-s, míg a kicsebb 247 mAh-s akkumulátort kap, emellett a tokozat méretétől függően 1.36 vagy 1.19 colos kijelzőt várunk. És végül az Amazon Canada szerint az órák augusztus 27-én érkeznek.

 

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei