Fontos kamerafunkciót kapnak a Samsungok

2021.07.21| SamMobile

A Samsung zászlóshajói hamarosan kapnak egy nagyon kritikus kamerafunkcióval lesznek gazdagabbak.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az ez év elején piacra dobott Galaxy S21 Ultra-t széles körben a 2021-es év legjobb okostelefonos fényképezőgépének tartják, köszönhetően stabil képminőségének és kiváló zoomkameráinak. Most a Samsung elárulta, hogy új funkciót hoz, amely még hasznosabbá teszi a Galaxy okostelefonok teleobjektívjeit.

A dél-koreai cég fontolgatja, hogy engedélyezi a Galaxy okostelefonok telefotó kameráinak Pro módban való használatát. Ezt az információt a vállalat hivatalos fórumán írta le a Samsung egy munkatársa, aki a kamerák fejlesztéséért felel. Megemlítette azt is, hogy a cég megpróbálja a lehető leghamarabb elhozni a funkciót.

Fontos kamerafunkciót kapnak a Samsungok

A Pro módban használt teleobjektívek használatának lehetősége rendkívül hasznos lesz, különösen azok számára, akik szeretik a beállításokat a lehető legjobb képek készítéséhez módosítani. A Pro mód lehetővé teszi a felhasználók számára a fényképezőgép ISO-értékének, expozíciójának, zársebességének, fókuszának, fehéregyensúlyának, kontrasztjának, kiemelésének, árnyékainak, telítettségének és árnyalatának megváltoztatását.

Korábban a Samsung csak az elsődleges kameraérzékelő használatát engedélyezte Pro módban. Az év elején, a Galaxy S21 sorozat bevezetésével a Samsung Pro és Pro Video módban megnyitotta az ultraszéles kamerát is. Ezután a cég kiadta ugyanazt a funkciót a régebbi Galaxy zászlóshajó készülékekhez.

Ez a funkció a Samsung Galaxy S10, a Samsung Galaxy S10+, a Samsung Galaxy 20, a Samsung Galaxy S20+, a Samsung Galaxy S20 FE, a Samsung Galaxy S21, a Samsung Galaxy S21+, a Samsung Galaxy Note 10, a Samsung Galaxy Note 10+, a Samsung Galaxy Note 20, a Samsung Galaxy Note 20 Ultra, a Samsung Galaxy A72, a Samsung Galaxy Fold és a a Samsung Galaxy Z Fold 2 modellekhez mutatkozhat be, bár a hivatalos megerősítésre még várunk.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Milyen gyakran cseréli a telefonját?


pár havonta
évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei