Folyamatos pulzusmérés Apple Watch-on

2018.03.21| 9to5 Mac

Az új alkalmazás lehetővé teszi, hogy ne csak edzés közben mérje az Apple Watch a pulzust.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Zack Simone bemutatta a HeartMonitor programot, amely anélkül is méri, akár folyamatosan a pulzust, hogy edzést végezne a felhasználó. A fejlesztés kiváltó oka az volt, hogy észrevette, emberek nagy események, mint például közönség előtt való beszédnél bekapcsolták az edzést, hogy az okosóra mérje a pulzust, azonban ez a megoldás egyrészt teljesen valótlan adatokat az a tényleges edzésekhez, másrészt az utólagos, részletes adatelemzés nem lehetséges a gyári megoldással.

Erre nyújt jó alternatívát a HeartMonitor, hiszen az általa mért értékek nem számítanak bele a gyakorlatokba és valóban részletes elemzést lehet végezni utólag. A program használata egyszerű, az App Store-ból való letöltés után elég megnyitni az appot és a startra nyomni a kezdéshez, innen az Apple Workout-hoz hasonló kezelőfelület mutatja a fontosabb adatokat.

Folyamatos pulzusmérés Apple Watch-on

Ezután az iPhone-ra is letöltött alkalmazáson keresztül akár folyamatosan figyelni lehet a szívverést, az eltelt időt, a legmagasabb és a legalacsonyabb pulzusszámot, valamint az egyes etapok külön elnevezhetők a későbbi könnyebb visszakeresés érdekében. A HeartMonitor ingyen letölthető az App Store-ból.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


KERESÉS
Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


SZAVAZÁS

Ön milyen gyakran vált tarifacsomagot?


évente
2-3 évente
ritkábbanKorábbi szavazások eredményei